מקפיץ שובאשמח מאוד לתמונה
אני צריך תמונה תמונה שבחצי ממנה רואים בית עם ריצוף מוכן וקירות מסיודים, עם תאורה יפה בקיצור בית מוכן למגורים, ובחצי השני של התמונה, כהמשך לתמונה יראו בלי ריצוף ויראו רק חול ותשתית צינורות של ואינסטלציה וחשמל שאמורים לעבור מתחת לרצפות, שיהיה מוכן כבר, רק נשאר לרצף.
תודה רבה
אחד מאלה טוב?מקפיץ שוב
אם מישהו יכול ליצור לי
תודה רבה
תודה לכל האלופים
כיף להסתכל על העבודות כאן ועל העזרה ההדדית כל פעם מחדש
אני צריך לוגו למדריך טיולים ברעיון של
שתי הרים ברקע כמו שתי חציי עיגול שמבטא לב
ובאמצע שביל שנעלם באופק
הרעיון הוא שביל הלב
כמובן בסגנון של לוגו
תודה לכל האריות![]()
תודה על המאמצים, אני רוצה שזה יראה יותר חדר עם כל התשתיות מוכנות ואת חלקו כבר התחילו לרצףאחד מאלה טוב?
תודה על המאמצים, אני רוצה שזה יראה יותר חדר עם כל התשתיות מוכנות ואת חלקו כבר התחילו לרצף
אם אפשר 2 אפשרויות גם בתמונה אחת וגם ב2 תמונות. תודה רבה!בשתי תמונות?
אשמח מאוד - אני צריכה תמונה של גבר חרדי תלוי על תווית.
יצא טוב?אשמח לתמונה של כיתה בתלמוד תורה
הראשונה שהכיתה מסודרת ונקיה
ואם יהיה אפשר את אותה כיתה שהיא במצב הר הזבל עם כוסות, צלחות עם שאריות מזון, ורצפה מטונפת
אשמח שתעשו לי את מה שביקשתי- תמונה של תינוקת עם 2 דמעות ובצד ניקוד שווא ובתמונה אחרת אמא מושיטה סוכריה ושנראה ניקוד סגולאם אפשר 2 אפשרויות גם בתמונה אחת וגם ב2 תמונות. תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים