שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
בתי אהבה את הראשון, ממש תודה!
רק אפשר להוריד בבקשה את פסלי הנשיאים, ולהוסיף למעלה את הכיתוב U.S.A ?
אני לא יכול לשנות אבל אני עשיתי משהו אחר מקווה שזה טוב
1740325825179.png

אם למישהו יש כיוון אשמח
שלום וברכה , אשמח מאד לעזרה מהחבר'ה המקצוענים , אני צריך לכריכה שאני עושה למישהו בנושא שמחת תורה וסוכות , סוכה יפה ומקושטת וספר תורה של אשכנזים שהוא פתוח , שהם יהיו בסגנון כמו של מלכות וקסברג (מי שמכיר את הספרים שלו יודע על מה אני מדבר ) תודה מראש

אני מאאאאוווודדד ישמח שמישהו מהאלופים\ות פה יצור לי תמונה שמסמלת הכרת הטוב לאבא ואמא, תודה רבה!!!

שלום וברכה
אני צריכה בדחיפות פריסה של פחית פפסי
אולי מישהו יכול ליצור לי כזה?
תודה מראש

ערב מבורך!!
אני מאאאאוווודדד ישמח במידה ומישהו מהאלופים\ות פה יכול ליצור לי סטיקר של הערשי הקוסם+ שרולי הקוסם
ברעיון הזה- מצורף

קבצים מצורפים

• תג קוסם.pdf
    KB 260.7 · צפיות: 27
אני צריך אימוג'י של בחור ישיבה ליטאי מחפש בשביל הסגולה של "אמר רבי בנימין"

אשמח מאוד לתמונות בנושא תחבורה.
ילדות קטנות וחמודות על:
אונייה, רכבת, אוטובוס, מכונית, מטוס ועוד כיד הדמיון הטובה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה