אני לא יכול לשנות אבל אני עשיתי משהו אחר מקווה שזה טובבתי אהבה את הראשון, ממש תודה!
רק אפשר להוריד בבקשה את פסלי הנשיאים, ולהוסיף למעלה את הכיתוב U.S.A ?
מקסים, בדפוס פשוט לבקש שידפיסו בגודל A4?אני לא יכול לשנות אבל אני עשיתי משהו אחר מקווה שזה טובצפה בקובץ המצורף 1905404
?אפשר תמונות של כבאי ילד?
אם למישהו יש כיוון אשמח
שלום וברכה , אשמח מאד לעזרה מהחבר'ה המקצוענים , אני צריך לכריכה שאני עושה למישהו בנושא שמחת תורה וסוכות , סוכה יפה ומקושטת וספר תורה של אשכנזים שהוא פתוח , שהם יהיו בסגנון כמו של מלכות וקסברג (מי שמכיר את הספרים שלו יודע על מה אני מדבר ) תודה מראש
ממש תודה רבה ממש ממש תודה רבה
אפשר תמונות של כבאי ילד?
ואי תודה רבה
מה הכוונה? פחית פפסי פרוסה לפרוסות?שלום וברכה
אני צריכה בדחיפות פריסה של פחית פפסי
אולי מישהו יכול ליצור לי כזה?
תודה מראש
מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע (גם אם לא).אני צריך אימוג'י של בחור ישיבה ליטאי מחפש בשביל הסגולה של "אמר רבי בנימין"
תודה רבה על הרצון התכוונתי למשהו כזה עם כובע קנייטש וצורה של חיפושמקווה שעזרתי, אשמח לשמוע (גם אם לא).
אופססס... סליחה, לא שמתי לב שכתבת אימוג'י, מתנצל.תודה רבה על הרצון התכוונתי למשהו כזה עם כובע קנייטש וצורה של חיפושצפה בקובץ המצורף 1905650
בכ"א התמונות שיצרת יפות מאודאופססס... סליחה, לא שמתי לב שכתבת אימוג'י, מתנצל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים