אשמח אם יש מישהו שיכול/ה ליצור לי דמות חסידית פורימית מכובדת 0548450801
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איזה מותק!!
אשמח לקבל תמונה של ילד יוצא ממצרים
וואוכיתוב בעברית אפשר להוסיף בוורד או בקנבה
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
תודה!!
???????? יש מצב????@פנחס ציור עיפרון
יש מצב למזג את 2 התמונות האלה ביחד?( אתה עשית לי זה פשוט מושלם!)
צפה בקובץ המצורף 1909002
צפה בקובץ המצורף 1908999
הייתי שמח , אבל אני לא יודע לעשות דברים כאלה (אני לא מעצב )???????? יש מצב????
אי אפשר להכניס לבינה את 2 התמונות ולבקש שיעצב אותם יחד?הייתי שמח , אבל אני לא יודע לעשות דברים כאלה (אני לא מעצב )
אולי אפשר, אבל כפי הידוע לי רק למנויים בתשלום אני משתמש בחינםאי אפשר להכניס לבינה את 2 התמונות ולבקש שיעצב אותם יחד?
אשמח אם תוכל ליצור לי דמוי מרשם של רופא
תודה רבה
?????. יש מישהו????. בבקשה זה ממש דחוף לי... תודה רבה!!!@מזל יהודי @נח שוורצברגנדרוביץ וכל מי יכול לעזור לי
אפשר למזג את 2 התמונות המצורפות לתמונה אחת( לוגו) ממש תודה רבה !!!!
צפה בקובץ המצורף 1909077
צפה בקובץ המצורף 1909075
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים