שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
1742248483850.png
1742248738195.png

יש אפשרות לתמונה של איש לטאי
המתואר שם את הפתגם "חכם עיניו בראשו" ?
אולי
פרצוף עם שתי עיניים גדולות על הראש למעלה
עם עניבה משובצת בין העיניים
עם הכיתוב חכם ענב בראשו
או משהו דומה

אשמח לדף צביעה שרואים ילדים מנקים לפסח
לגן בנים, עדיפות לדמויות של בנים ועדיף חסידי
יעזור לי מאוד!!!
תודה מראש!!!

הי בקשה פחות שיגרתית אבל נצרכת מאוד! אפשר בבינה מלאכותית לעזור להכין כל מיני דברים לקמפיין "לא בכבוד שלי אינטרנט לא מסונן" הרעיונות/מקוריות שלכם לגמרי. זה ישומש לקמפיין נגד אינטרנט בישיבה שיש שם את הבעיה הזאת.

אני ישמח אם מישהיא תוכל ליצור לי כרטים עם תמונות של סדר ליל הסדר לא עמוס פריטים שבכל הכרטיסים יהיה רקע אחיד ותמונות הסדר ישתנו תודה רבה רבה !! אני צריכה את זה למשחק זיכרון

אשמח לרקע יוקרתי בגווני כחול וזהב
איך אני מגיע לתוצאה טובה?

בקשה קצת מעניינת...

לספר שיוצא לאור על השואה, ובמרכזו דמות של יהודי חסידי שהיתה לו אפשרות לעלות לאמריקה לפני פרוץ השואה אך הוא ויתר עליה מחשש לפגיעה בחינוך ילדיו, אני צריך תמונה כדלהלן:

היהודי הוכרח ע"י הנאצים ללכת עם ספר תורה בידו לתוך האש. הוא עשה זאת בצעדי ריקוד של שמחה על מצות קידוש השם ועל מסירות הנפש לה הוא זוכה. ואת התיאור הזה בדיוק אני רוצה בתמונה בסגנון ציור בצבעי שמן - לכריכה.

בקשה קצת מעניינת...

לספר שיוצא לאור על השואה, ובמרכזו דמות של יהודי חסידי שהיתה לו אפשרות לעלות לאמריקה לפני פרוץ השואה אך הוא ויתר עליה מחשש לפגיעה בחינוך ילדיו, אני צריך תמונה כדלהלן:

היהודי הוכרח ע"י הנאצים ללכת עם ספר תורה בידו לתוך האש. הוא עשה זאת בצעדי ריקוד של שמחה על מצות קידוש השם ועל מסירות הנפש לה הוא זוכה. ואת התיאור הזה בדיוק אני רוצה בתמונה בסגנון ציור בצבעי שמן - לכריכה.
האם יש לך תמונה של החסיד?

בקשה קצת מעניינת...

1742389364938.png
1742389428319.png
1742389534039.png

בקשה קצת מעניינת...
יש לי כמה יצירות, לא יודע אם יתאים
מסירות   נפש.jpg

מסירות נפש.jpg

הורדה (6) (7).jpg

thumbnail(198).jpg
תיקיית AI (2) (2).jpg

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה