- הוסף לסימניות
- #10,401
תודה לך mgv@
קבצים מצורפים
סליחה שאני מבקש מדי הרבה
אבל אם אפשר גם אחד בלי העיטורים
אני צריך שניהם אחד עםן עיטורים ואחד בלי
תודה תודה רבה
פסח כשר ושמח
תודה לך mgv@
קבצים מצורפים
סליחה שאני מבקש מדי הרבה
אבל אם אפשר גם אחד בלי העיטורים
אני צריך שניהם אחד עםן עיטורים ואחד בלי
תודה תודה רבה
פסח כשר ושמח
זה טוב?היי תודה לכולם על החסד
אשמח לקבל תמונה של ילד יפה עם שיער ארוך עם רקע של יער מאחורה
שיראה תמונה אמיתית ולא מצויירת בכלל
תודה תודה תודה
משהו בסגנון אבל יותר שיראה כמו צילומי חוץ כזה .. זה הסגנון אבלזה טוב?
או דווקא תמונת פנים
אני צריך תמונה של הפגנה גדולה של חרדים שהשוטרים נראים עם מדים ועם זקן ופיאות
משהו בסגנון אבל יותר שיראה כמו צילומי חוץ כזה .. זה הסגנון אבל
תודה על המענה !!
אם אפשר שהשוטרים יראו ממש חרדים עם זקנים ופיאות
שבוע מבורך,
אשמח מאד לקבל ציור לצביעה שבו רואים:
שתי ילדות בגן צנועות עם גרביונים וחצאית מכסה ברך + שיער אסוף
מחזיקות כמין לב גדול (שאוכל לכתוב בתוך הלב משהו)
תודה רבה מראש!
תודה חסום לי- יש מצב ב-zip
תודה חסום לי- יש מצב ב-zip
תודה!!!!!
היי תודה לכולם על החסד
אשמח לקבל תמונה של ילד יפה עם שיער ארוך עם רקע של יער מאחורה
שיראה תמונה אמיתית ולא מצויירת בכלל
תודה תודה תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים