שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אם מישהי יכולה לעשות עבודה קטנה, של יצירת אלמנט בודד למודעה של מסרקת פאות.
האלמנט:
שעון חול בסגנון ריאליסטי, שבמקום חול זורם בו שיער,
בחלק העליון - השיער מלא קשרים, נפוח וחסר ברק,
בחלק התחתון - השיער מסורק, חלק ויפה.

שעון חול - רצוי בסגנון מודרני, חלק עליון ותחתון מתכתיים.
השיער - בלונדיני עם גוונים...

תודה רבה גדולה!!
תמונה שנוצרה

קבצים מצורפים

• 1749738790129.png
    1749738790129.png
    1.3 MB · צפיות: 16
אני צריכה את המספר ארבעים עשוי מסרט מסתלסל כמו שיש בסקיצה פה:
1749740160297.png

גווני מדבר או זהב או אקווה
אם אפשר גם אופציה לסרט שיוצא מה-40 כמו שביל.
אם יש מצב לקובץ פתוח כלומר EPS משהו שניתן לעריכה אני ממש אשמח!
תודה רבה!!

לך תסביר לAI מה זה "קבולס פני רבוי" של פעם....
טוב?
צריך בסגנון ריאליסטי?צפה בקובץ המצורף 1987733
זה אמור להיות ירידת יעקב למצרים..
הדמות של יעקב טובה מאוד
כן הייתי מנסה שיהיה יותר הגיוני מבחינת הסוס שתקוע במרכבה..
אולי לנסות את הפרומפט הבא:

חכם היהודים הישיש יושב בעגלה מצרית מפוארת ומרווחת, לידו יושב בנו בעל הזקן והמצנפת שאוחז במושכות, שיירת עגלות המשפחות העבריות, גמלים וצאן, ראשי משפחות, מטען רב, כולם נכנסים בשער הגדול שבחומת מצרים העתיקה.
המולה וכבוד, אלפיים לפני הספירה

תודה רבה רבה, אצלי פשוט חסום כל סוגי הבינה

זה אמור להיות ירידת יעקב למצרים..
הדמות של יעקב טובה מאוד
כן הייתי מנסה שיהיה יותר הגיוני מבחינת הסוס שתקוע במרכבה..
אולי לנסות את הפרומפט הבא:

חכם היהודים הישיש יושב בעגלה מצרית מפוארת ומרווחת, לידו יושב בנו בעל הזקן והמצנפת שאוחז במושכות, שיירת עגלות המשפחות העבריות, גמלים וצאן, ראשי משפחות, מטען רב, כולם נכנסים בשער הגדול שבחומת מצרים העתיקה.
המולה וכבוד, אלפיים לפני הספירה

תודה רבה רבה, אצלי פשוט חסום כל סוגי הבינה
הפעם הבינה ענתה להוראה, איך אומרים? במאת האחוזים, ובדיוק לפי ההוראות..
תצליח במה שאתה עושה!
1749742345296.png

אני צריכה את המספר ארבעים עשוי מסרט מסתלסל כמו שיש בסקיצה פה:
גווני מדבר או זהב או אקווה
אם אפשר גם אופציה לסרט שיוצא מה-40 כמו שביל.
1749743146643.png

משהוא יעולה לעשות לי לגו עם תמונה שרשום שם רפאלוש בן 3 ותמונה שקשור לחלקה

אני צריכה לגן בנות דמות מתוקה בת 3-4 עושה כל מיני דברים אבל שתישאר אותה דמות, אותה ילדה.
1. משחקת בבובת
2. מדליקה נרות בקבלת שבת
3. מציירת
4. שומעת מוסיקה/מנגנת

היתי שמחה אם אותה דמות תוכל להיות גם בקטן עם מקום לכתוב לידה (למשל ליד קיר פרשת שבוע, ליד קיר נושא)
תודה רבה!
יש מישהו שמוכן לעזור?
חסד גדול...

אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של צג דיגיטלי, (כמו אלו בתחנות), בו הכית
1749818724765.jpeg
וב: "הכטב"ם מאיראן יגיע בעוד שעתיים". (גם באנגלית יהיה לי טוב.) אני מצרף תמונה, אם הבינה לא תצליח להבין מהו 'צג דיגיטלי', כמו שקרה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה