תות בננה לי בגן
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
- #11,421
עוזרקופים
עוזרקופים
יפה מאוד, אם תוכל רק לעשות את הרקע בהיר יותר נניח בצבע בז' ולהשאיר את המקום של הכיתוב ריק.
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של המשפט:
החלומות יתגשמו מעבר לצפיות
משהו בסגנון ציורי עם מיטה ובועות של חלומות של חתן וכלה
וכל דבר שיכול להיות קשור..
תודה רבה!!!
תודה ל האיש הזה@ ול ת.צ על התמונה יממשתמונה יפה ובדיוק מה שאני צריכה
אם אפשר אני צריכה רצף של 4 תמונות של אותו ילד חסידי עם הסידור
1. הילד יושב ומסתכל לתוך הסידור
2. הילד יושב ליד סידור סגור
3.הילד עומד ומסתכל לתוך הסידור
4.הילד עומד והסידור על העיניים שלו
זה לא צריך להיות בדיוק התנוחות האלו העיקר 4 סוגי תמונות (ניסיתי לבד צירפתי מה שיצא לי)
תודה רבה ותזכו למצוות
ממש לא בתחום, אבל יכולה לנסות.
גוונים בהירים.יש עדיפות לצבע?
לשמור בקובץ תמונה וכאן ללחוץ על צירוף קבצים.יצא משהו לא מיוחד\
אבל לא מצליחה להעלות כאן
פחות טוב בשבילי אבל תודה על הרצון.מתנצלת
לא מתמצאת בתחום, ולא בעיצוב.
סתם ניסתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים