- הוסף לסימניות
- #12,721
בעמוד הזה וכן בעמוד שאחרי זה יש כמה:מישהוא יכול לעשות תמונה של צאלמר
בלבוש זברה(אבל לא שחור לבן...)
מקדימה ואחורה
בעמוד הזה וכן בעמוד שאחרי זה יש כמה:מישהוא יכול לעשות תמונה של צאלמר
בלבוש זברה(אבל לא שחור לבן...)
מקדימה ואחורה
יש אפשרות?יצא יפה האבטיח בסירה אבל אני ממליץ לא לכתוב למודל "נערה חרדית" או אורתודוכסית אלא לכתוב לו צנועה עם שיער אסוף בקוקו (לדוגמא) , כלומר לא להזכיר דת אלא לבוש, ככה יצא הרבה יותר אותנטי
נטפרי חוסם אותי אני לא מצליח יותר מזה.יש אפשרות?
@יוני 2000
אז באיזה תוכנת בינה מלאכות כדאי לעבוד כדי להוציא את הדמויות החמודות האלו ? אפשר לקבל קישור ומה צריך לבקש ?איך יוצאים את הפרצופים האלו ? באיזה תוכנה
תרחיב, פרטים וכאלה.דחוף תמונה של גמראות סגורות עבור סיום!
גמרותגמראות
מישהו פליזז?אני צריכה ילד חסידי חמוד בסגנון המצורף יושב על כורסה ילדותית קורא ספר בכריכה דקה בדגש שיראו את הכריכה של הספר
תודה רבה ליוצרים!
תודה רבה!זה טוב?
![]()
תודה רבהבעמוד הזה וכן בעמוד שאחרי זה יש כמה:
![]()
אפשר את התמונות בזיפ? לא מאפשר לי להוריד... [אגב, למה לילדות במגלשה יש רעלה? אולי כובע שמש!!....]מצורף כמה דפי צביעה שהכנתי לילדים שלי בAI (שימוש חופשי רק תנו לייק!)
אפשר את התמונות בזיפ? לא מאפשר לי להוריד... [אגב, למה לילדות במגלשה יש רעלה? אולי כובע שמש!!....]
אסור להעלות, מה המיילאשמח לתמונה של נערה\ילדה עפה על נשר.
תודה
עד גיל מסויים אפשר, בסגנון לא ריאליסטי, לבוש צנוע וכו'....אסור להעלות, מה המייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים