שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מישהו יכול להכין לי תמונה של חסיד עולה למירון בל"ג בעומר וכתוב בגדול 33?

אני רוצה לוגו בו בראש יש כתר ומשולבים בו חומה כסמל לשמרנות וספר כסמל ללימוד בו הוגים יומם ולילה
זה ללוגו
טוב?
1755770697088.png

אשמח אם יוכלו ליצור לי לפי הפרופורמט הבא, ובסגנון של הדמויות המצורפות:

ציור בצבעי מים קסום , של נסיכה קטנה, לבושה מחייכת בשמלה וורודה שפורחת לצד בתנועתיות עם צווארון שמכסה את הצוואר, שמלה מכופרת ואצילית בסגנון מחויט ארוכה באורך מקסי, שרוולים ארוכים המכסים את המרפק, צווארון סגור מלמלות ורווד ולבן לרגליה טייץ לבן בעלת מלמלות ופפיונים וקומות, כתר עדין זהב והשיער אסוף לצמה בלונדינית מעוצבת יפה, היא עם הפנים למצלמה ומחייכת , וכל הציור בסגנון ריאלסטי מאוד ,עומדת על רקע לבן,
צפה בקובץ המצורף 2044330
אשמח ממש אם מישהו יכול ליצור לי
תודה רבה !!!

התמונה שהעלית שם חסומה בנטפרי.
ההוראה תיחסם גם כן, ולא רק בנטפרי -גם לפי כללי פרוג, אסור להעלות בנות.
הבנתי,
מדובר ביצירת ילדה קטנה- באופן שתואם את הכללים של נטפרי
אני עם נטפרי ופשוט לא מרוצה מהתוצרים שהAI נתן לי ואשמח שמישהו יצור לי
לפי הפרופרמט שכתבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה