שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ממש יפה! תודה רבה!
אם אפשר שהתמונה תהיה בגוונים יותר חיים עם יותר אור וגם שופר אחר הוא קצת נראה מוזר ולא אמיתי
וגם אני צריכה את התמונה לאורך
מצטערת אני כבר לא יכולה ליצור היום.
אני אנסה בעז"ה מחר בלי נדר

אין עם מי לדבר:(
20250827_1614_ילד יהודי מטפס להר_simple_compose_01k3nth7haezvra8ge9kaycqna.png
20250827_1614_ילד יהודי מטפס להר_simple_compose_01k3nth7hbej0ba7tpfbwj5aah.png
אין עם מי לדבר:(

ממש יפה! תודה רבה!
אם אפשר שהתמונה תהיה בגוונים יותר חיים עם יותר אור וגם שופר אחר הוא קצת נראה מוזר ולא אמיתי
וגם אני צריכה את התמונה לאורך
לכל המבקשים!!לכתוב ברור ולפרט מה בדיוק רוצים התמונה ,איזה סגנוון ואיזה מידה
מי שיוצר-יוצר בכיף!!אבל להתחיל עשות שינויים, זה די מעצבן....

צודקת לגמרי!
אם תוכלי ליצור לי משהו בסגנון כזה לאורך אני אשמח זה דחוף לי להיום אם זה אפשרי
ועם שופר ברקע
1756300919833.png

יש משהי צדיקה שתוכל לייצר לי תמונה עם הכיתוב מודה אני וברקע רואים ילד חמוד נוטל ידיים ליד המיטה
אני רוצה את זה בגודל ענק לתלות בחדר ילדים.
תודה ענקית מראש.

נראה מושלם
לא מצליחה לפתוח
תוכלי לשלוח בזיפ בבקשה?
סליחה על הטרחה

התמונות עם הציפורים ש@ל עשתה
לא מצליחה להעתיק לכאן

יש משהי צדיקה שתוכל לייצר לי תמונה עם הכיתוב מודה אני וברקע רואים ילד חמוד נוטל ידיים ליד המיטה
אני רוצה את זה בגודל ענק לתלות בחדר ילדים.
תודה ענקית מראש.
יש משהי שתוכל לעשות לי את זה? יעזור לי מאד!!!!!

חשוב לדעת שהאיכות שיוצאת מהבינה מלאכותית אינה גבוהה ככה בשביל לתלות בממש גדול זה יצא דיי מפוקסל ולא איכותי
חצי מטר על מטר גם לא יהיה ברור?אז איך אני כן יכולה ליצור משהו יותר חד. לא חייבת שלמות.

ובכל זאת למרות שלא יהיה מאד חד. אשמח לתמונה כזו. תודה רבה מראש

לגמרי!
זה משגע לעשות 6/7 שיפורים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה