שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    KB 511.6 · צפיות: 12
אני ישמח שהמפתחות יהיו עם עיטורים ובצבע זהב (לא מפתחות שיניים רגילות)
תודה רבה על המאמץ
זה הפרומפט - a picture of a large golden decorative key that has the number 5000 engraved in it. white background
אפשר לשים בליאונרדו תחת IDEOGRAM כדי לקבל תוצאות דומות - נגמרו לי הקרדטים להיום.

קבצים מצורפים

• ideogram-v3.0_a picture of a large golden decorative key that has the number 5000 engraved in ...png
    ideogram-v3.0_a picture of a large golden decorative key that has the number 5000 engraved in ...png
    KB 532.2 · צפיות: 14
אפשר גם סרטונים? כי אם כן אשמח ממש לאחד שממחיש את המלך בשדה ושל ראש השנה
ביטויים עם כף הדימוי-או בתמונות או בסרטון- רץ כצבי גיבור כארי מתוק כדבש חרוץ כנמלה לבן כשלג אדום כעגבניה וכו'
תודה!!!!

אשמח מאוד שמישהו יצור לי תמונות של מפתח מחוטב וכתוב עליו ספרות
(בסגנון של התמונה המצורפת רק שיראה יותר מחוטב ואמיתי, פחות וקטורי)
1. 300
2. 700
3. 1200
4. 2400
5. 5000
ס"ה 5 מפתחות (כל מפתח בקובץ נפרד על רקע שקוף)
מקפיץ שוב
מישהו יכול? בבקשה!

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    צילום מסך 2025-09-03 175226.png
    KB 511.6 · צפיות: 13

קבצים מצורפים

• ideogram-v3.0_a_picture_of_a_large_golden_decorative_key_that_has_the_number_300_engraved_in_i...png
    ideogram-v3.0_a_picture_of_a_large_golden_decorative_key_that_has_the_number_300_engraved_in_i...png
    KB 347.2 · צפיות: 15
  • ideogram-v3.0_Image_features_a_3D_rendering_of_a_golden_key_with_an_ornate,_classic_design._Th...png
    ideogram-v3.0_Image_features_a_3D_rendering_of_a_golden_key_with_an_ornate,_classic_design._Th...png
    KB 619.8 · צפיות: 14

קבצים מצורפים

• ideogram-v3.0_Image_features_a_3D_rendering_of_a_golden_key_with_an_ornate,_classic_design._Th...png
    ideogram-v3.0_Image_features_a_3D_rendering_of_a_golden_key_with_an_ornate,_classic_design._Th...png
    KB 595.1 · צפיות: 14
  • ideogram-v3.0_a_picture_of_a_large_golden_decorative_key_that_has_the_number_2400_engraved_in_...png
    ideogram-v3.0_a_picture_of_a_large_golden_decorative_key_that_has_the_number_2400_engraved_in_...png
    KB 505.9 · צפיות: 12
הי, אני כ"כ נהנית לראות את היצירות המדהימות שעולות כאן.
הפעם אשמח לעזרה...
אני צריכה תמונה של קיר גרפיטי ועל הקיר יהיה כתוב המילה "גרפיטי" בעברית.
מי שיכול לנסות ולהעלות - אשמח ואודה לו.
תודה רבה מראש.
מקפיצה שוב...
תודה ענקיתתתתתת

מחפשת רקע יפה ללוח שנה
גם רקע לטבלה
וכן רקע יפה למגנט שאוכל לשלב שם תמונה

אשמח מאוד שמישהו יצור לי תמונות של מפתח מחוטב וכתוב עליו ספרות
(בסגנון של התמונה המצורפת רק שיראה יותר מחוטב ואמיתי, פחות וקטורי)
1. 300
2. 700
3. 1200
4. 2400
5. 5000
ס"ה 5 מפתחות (כל מפתח בקובץ נפרד על רקע שקוף)

קבצים מצורפים

• image (26).png
    image (26).png
    1.2 MB · צפיות: 15
  • Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM.jpeg
    Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM.jpeg
    KB 74.4 · צפיות: 13
  • Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (1).jpeg
    Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (1).jpeg
    KB 81.7 · צפיות: 15
  • Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (2).jpeg
    Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (2).jpeg
    KB 83.4 · צפיות: 15
  • Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (3).jpeg
    Generated Image September 05, 2025 - 2_01PM (3).jpeg
    KB 87.5 · צפיות: 12
וואו! מהמם...
אין מילים....
ומי שיש לו עדיין סבלנות לעשות לי אשמח ממש.
תודההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה