שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
ככה לא חסום?
1715686392070.png

יש אפשרות לקבל את מספר 11 באיכות טובה?
יוצא לי מאוןד מפוקסל..
מיליון תודות!!!!!
סורי. הידע שלי בבינה מלאכותית דל
אולי מי שעובד.ת בגרפיקה.
צירפתי ניסיון נוסף.
@טוב עין לגבי השאלה אייכה. לע"ע אני פורש מכאן. את.ה ניק נפלא.
fotor-ai-20240514145712.jpg

סורי. הידע שלי בבינה מלאכותית דל
אולי מי שעובד.ת בגרפיקה.
צירפתי ניסיון נוסף.
@טוב עין לגבי השאלה אייכה. לע"ע אני פורש מכאן. את.ה ניק נפלא.
הקודם מס' 11 ממש מקסים לי,
רק שהוא באיכות מאוד נמוכה ולא ניתן להשתמש בו...
יש מצב לשלוח באיכות טובה יותר????
חבל על עבודה כ"כ יפה...
ושוב... המוןןן תודות!!

הקודם מס' 11 ממש מקסים לי,
רק שהוא באיכות מאוד נמוכה ולא ניתן להשתמש בו...
יש מצב לשלוח באיכות טובה יותר????
חבל על עבודה כ"כ יפה...
ושוב... המוןןן תודות!!
שיפרתי לך את האיכות קרדיט ל @מכוון גבוה שיחזור לתלמידים שמחכים באשכול....
Untitled design (13).png

ראיתי מקודם את ההגנבה של 'טוב עין' בהזמנה לברית עם ציור ירושלים, אליפות ממש!!!​

אני צריכה משהו בסגנון הזה לבר מצווה של בן של חברה שעושים בעיר העתיקה מחר, משהו באותו סגנון, חומת ירושלים מסגרת זהב ורקע מוזהב/תכלת ועיטור של תפילין.
תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה