שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
וחוץ מזה כלפי מה שאני עושה אני ביקורתית פי כמה...
אוי כמה שזה נכון....
אני יכול לתת וואו לתמונה שאני לא הייתי מעלה!
ואני עדיין לא בטוח בעצמי על כמה אני יודע ליצור....

תודה.
אני פשוט לא מסתדרת ספציפית עם לוגו...
ניסיתי מלא, כנראה משהו בפרומפט לא מספיק כתוב טוב.
וחוץ מזה כלפי מה שאני עושה אני ביקורתית פי כמה...
טוב משהו כמו אגוזים לא הצלחתי (המחשב שלי בתיקון ואני לא כ"כ מסתדר עם החליפי) מצרף עוד סקיצות
the-spectacular-3d-inscription-of-the-letters-rd-i-em2z5t73Re-axxiDdKmZWg-u6ULWPIUQ5SWlR-nMOZ...jpeg
the-spectacular-3d-inscription-of-the-letters-rd-i-kINCe7c9SRmv-ApZd97aBw-u6ULWPIUQ5SWlR-nMOZ...jpeg
the-spectacular-3d-inscription-of-the-letters-rd-i-XJEZnzKfS7iNSeBh-lKmhw-6getL7P3SN-k-jt2ig2...jpeg
spectacular-three-dimensional-lettering-of-the-let-YDKOCFJ7SmacmbskfdOJCQ-fXn_XwXDQtWMpy_ESdW...jpeg

תודה רבה!
אודה לפרומפט.
אולי אני אקלוט את זה....
בבקשה
The spectacular 3D inscription of the letters RD in a 3D angular square structure with one letter in one corner and the other in another angle made of lines of software code on an innovative technological black background

האם אפשרי לעשות ילדים דתיים מחזיקים אותיות שיוצרות את המילה "תהלוכה" ללא רקע?
אולי כול ילד אות או שני ילדים אות...

שלום וברכה.
אשמח לתמונות יפות המבטאות את הציטוטים הבאים:
1. הוי דן את כל האדם לכף זכות
2. יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך
3. איזהו מכובד המכבד את הבריות
4. סוף מעשה במחשבה תחילה

תמונות ריאליות, עדיף מעולמם של ילדים.

תודה רבה.

אני מחפשת איור מתוק עדיף רק קו ללא צביעה של דובי ישן במיטה / ילד מחזיק דובי
אפשרי ?

שוב תודה מראש .. על הלב הרחב למען כולנו..
יש מצב לקבל רקע מרגש שבו רואים בצד ספר תורה +חופה של הספר התורה ואורות מתוך הרכב תהלוכה?
תודה (ללא אנשים כלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה