שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
הי אני צריך תמונה של כוס קפה לבנה מפאזל וצריך שהחלקים יהיו גדולים בצורה שיהיה אפשר לכתוב שם משהו
הכי טוב שהצלחתי זה זה הפאזל לא נראה טוב.. וגם הוא ממש קטן בשביל שיכתבו עליו...
בפועל זה מה שאני הצלחתי:
1719256316337.png

אז עכשיו נאתגר את המומחים! @לוצ'י @טוב עין @mishehi

אשמח מאוד לתמונה של בחור ישיבה לטאי, עומד על מפתן הכניסה לישיבה, ומפחד להכנס...
תודה

איך עושים לוגו?
באיזה אתר?
אפשר פרומפט לדוג??
תודה

איך עושים לוגו?
באיזה אתר?
ואפשרי בכל אתר שיוצר תמונות.
אפשר פרומפט לדוג??
לוגו עם תמונה של --- בצבעים --- עם כיתוב של ---- מודרני ונקי, או כל סגנון שתרצו

היי חברי'ה אני זקוק לעזרה בדחיפות
מישהו יכול ל"גייר" אותם?

קבצים מצורפים

• _23689ea3-8cce-41d2-b2df-773dc603861a.jpeg
    _23689ea3-8cce-41d2-b2df-773dc603861a.jpeg
    KB 85.2 · צפיות: 30
משהו יכול ליצור לי רוכב אופניים באיזו סצנה כלשהיא ?

תודה רבה !
אם אפשר מהר

איך אפשר ליצור את זה באופן מוחשי?
קודם כל תודה על הנכונות

להמחיש לדוגמא
אדם עם ספר חובת הלבבות שער הביטחון מסתובב או יושב רגוע ומסביבו חסדים, למשל כסף, נחת מילדים, וכדו'

הרבה אפשרויות של מצוות ולימוד תורה והעולם עומד על עמוד אחד של אמונה וביטחון

אדם לומד בשער הביטחון ונפתרים לו בעיות
כדוגמא
בריאות
פרנסה
חברים...
שכנים...
שלום בית...
קשיים בעבודה-חברה-אנשים...
הוצאות חריגות,
הוצאות של שמחות,

תודה מראש

שלום לכל האלופים של פרוג
לצורך אתר להורדת ספרים אני צריך תמונה לאתר מי שיכול לעזור {אולי ספרים יורדים במדרגות או משהו כזה}
תודה מראש

ממש זקוק.
תמונה של בחור שעומד בפתח הישיבה ומהסס להיכנס..
עדיף בחור עם כובע קנייטש.
תודה עצומה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה