שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריכה תמונת ספארי יפה של כל מיני חיות מסתובבות בחופשיות רק קת ירוק קצת מדברי משהו עדין וחי אולי עם אגם קטן נחמד ממש תודה רבה
Designer (3).jpeg

שלום,
יש אפשרות לקבל תמונות של בית המקדש?? זה מאד דחוף לי
יותר בצבעים סגול זהב
ממש תודה רבה

אשמח לתמונה של נמלה שסביבה מצויר עיגול, אותה נמלה הכלואה בתוך העיגול,

אפשר את האותיות SBM על רקע של פסנתר?

אפשר בבקשה את המספר 27 בפונטים יפים ומעוטרים עם פרחים מסביב וכו', לא הצלחתי לעשות את זה לאונרדו מביא לי כל מיני אותיות ודברים מוזרים.
תודה רבה רבה!

נערך לאחרונה ב:
תודה, יצא ממש יפה...
אבל אשמח לשני תיקונים-
רקע נקי (שאח"כ אני אוכל לעגל את זה)
ושהפרחים יהיו מסביב (כמו התמונה השלישית) והפונטים עצמם יהיו מעוטרים ויפים (ואולי קצת יותר צבעוני)
תודה רבה!

תודה, יצא ממש יפה...
אבל אשמח לשני תיקונים-
רקע נקי (שאח"כ אני אוכל לעגל את זה)
ושהפרחים יהיו מסביב (כמו התמונה השלישית) והפונטים עצמם יהיו מעוטרים ויפים (ואולי קצת יותר צבעוני)
תודה רבה!
1719857491235.png
1719857508058.png

נחמד...
התמונה השלישית בפעם הקודמת הכי אהבתי!
אבל אין אפשרות לעשות על רקע לבן חלק?
תודה רבה מראש!

אשמח לתמונה של גבר אורתודוקסי (אברך בלע"ז...;)) ישן על האף ע"ג ספר פתוח (נרדם בסדר...)
וחבריו סביבו לועגים לו....
ניסיתי בעצמי ליצור כמה פעמים ולא עלתה בידי...
תודה ענקית מראש!!:love:

אשמח לתמונה של גבר אורתודוקסי (אברך בלע"ז...;)) ישן על האף ע"ג ספר פתוח (נרדם בסדר...)
וחבריו סביבו לועגים לו....
ניסיתי בעצמי ליצור כמה פעמים ולא עלתה בידי...
תודה ענקית מראש!!:love:
1719863068583.png

1719863142966.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה