שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אתגר קריקטורה בAI
תמונה בסגנון קריקטורה:
בחורי ישיבה מוכנסים לתוך בית כלא מדלת אחת ומהדלת השניה עומד שופט ומשחרר מחבלי נוחבה כשהוא אומר 'אין מקום'
בהצלחה

צריכה תמונה של חומות ירושלים נבקעות על ידי הרומאים

קבצים מצורפים

• image (4).png
    image (4).png
    2.2 MB · צפיות: 40
אפשר לעשות אולי דף הזמנה לפדיון הבן, רקע של ים (בלי מוטיבים של חוף כמו גלגלי ים ומציל וכד'), מסגרת זהב, תמונות של שום וסוכר וערמה של חמשה מטבעות (עם היקף גדול יחסית למטבע של היום) וחלון קטן למטה או למעלה עם המותג 'יוסי' באנגלית על רקע שחור או כחול עמוק.
תודה רבה יעזור לי מאוד.

אפשר לעשות אולי דף הזמנה לפדיון הבן, רקע של ים (בלי מוטיבים של חוף כמו גלגלי ים ומציל וכד'), מסגרת זהב, תמונות של שום וסוכר וערמה של חמשה מטבעות (עם היקף גדול יחסית למטבע של היום) וחלון קטן למטה או למעלה עם המותג 'יוסי' באנגלית על רקע שחור או כחול עמוק.
תודה רבה יעזור לי מאוד.
אם אפשר גם אותו תמונה אבל עם השם ברוך אפשר אפילו בעברית תודה רבה

פליזזז!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת דחוף
תמונה פסטורלית של לב מוזיל דמעה,
בגווני פסטל בהירים
(שיראה יותר תמונה מאשר ציור)
תודה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אשמח אם משהו יוכל ליצור לי תמונה של ילד מתגלש במגלשה וגם אותיות מתגלשות
הילד מושיט את היד כדי לתפוס את האותיות, ותופס אות אחת
מקפיצה שוב

פליזזז!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת דחוף
בגווני פסטל בהירים
Default_A_delicate_heart_crafted_from_tender_petals_and_leaves_0.jpgDefault_A_delicate_heart_crafted_from_tender_petals_and_leaves_1.jpgDefault_A_delicate_heart_crafted_from_tender_petals_and_leaves_2.jpgDefault_A_delicate_heart_crafted_from_tender_petals_and_leaves_3.jpg

פליזזז!!!!!!!!!!!!!
אני חייבת דחוף
בגווני פסטל בהירים
1720721114216.png

סורי על הקצב...
אבל יש מצב גם לפסנתר כנף בצבע לבן
שיראה כמה שיותר אמיתי
תנקס!!!!!!!!!!!

מהמם!!!!!!! אליפות!!!!!!!!!
רק אפשר שהוא לא יהיה עשוי מפרחים
תודה ענקית!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה