שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני יכולה להוריד את הקובץ?
אפשר בבקשה לשים אותו כקובץ מצורף?

שלום אשמח אם תוכלו ליצור לי תמונות של טראמפ דורך על ביידן כשביידן שוכב על השטיח המוביל לבית הלבן וטראמפ כאילו מתקדם לבית הלבן וביידן צועק "אני פורש מישהו מוכן לבוא לפה במקומי?"

אודה אם יהיה אפשר שהחולצה תהיה בכל התינוקים באותו גוון ואותו דוגמה! (עדיף בדוגמה של העומד)
ושהנעליים של התינוק שיושב יהיו כמו התינוק שעומד.
(אני רוצה שיראה שזה אותו תינוק.)
הבינה שלי לא עד כדי כך טובה...
InShot_20240717_191728628.jpg

לזה התכוונת?

אירוע כלשהו
שהעיצוב הוא כך: המפות בצבע ירוק בקבוק
והצלחות בצבע זהב
עם ואזות בצבע זהב ומפיות משולבות ירוק בקבוק וזהב

אשמח ללוגו מונפש של אולפן הקלטות,עם אוזניות שיוצרות לב (תוךכדי ההנפשה) ואולי אפשר גם לבקש מהבינה סלוגן כלשהו יפה באנגלית
ולמטה את המייל-chanikatz4 שטורדל ג'ימייל.קום,כמובן גם בהנפשה:giggle:
תודה !

מישהו יכול/ה ליצור משהו יפה לבת מצוה גווני ורוד עתיק עם השם SARI?
משהו שיתאים לפלייסמנט, לשלט, להדפס על מדבקות/מוצרים?
תודה רבה!

הכל מווושלם!!!
2 האחרונים הכי יפים!!
רק חושבת שאם אדפיס חלק לפלייסמנט אולי הצלחת תסתיר את השם והמספר, אבל זה מצוין לדברים אחרים.תודה!!
מהמם!!!
נראה לי אשתמש באחד משני האחרונים!! כמובן לא לפלייסמנט אבל לדברים אחרים!!
תודה!!
אזה אלופות!!! באמת אין כמוכם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה