- הוסף לסימניות
- #3,541
הדס גרשוןעוד שאלה ברשותכם האם יש אפשרות של עיצוב תמונה של הורי ז"ל עם הוריהם אם אני שולח קבצים עם התמונות
תודה
תוכלי לתת לי את המייל שלך
אני רוצה עבודה בתשלום
הדס גרשוןעוד שאלה ברשותכם האם יש אפשרות של עיצוב תמונה של הורי ז"ל עם הוריהם אם אני שולח קבצים עם התמונות
תודה
אף אחת פה לא יודעת? נשמע מוזר...שלום,
ניסיתי עכשיו להיכנס פעם ראשונה למייקרוסופט דיזיינר (לא למדתי AI)
אני באמצע עיצוב, איך אני שומרת את העיצוב כדי שאוכל לסגור ולהמשיך אחר כך?
ויש עוד תוכנות או אתרים חינמיים בתחום הזה?
בשמחה
מצטער..היי מישהו יכול ליצור תמונה של לובי של בנין שיש בו 2 מעליות אחת ממוגנת (כלומר לוחות עץ בדפנות של המעלית שלא תינזק כשמעמיסים דברים) ואחת לא ממוגנת ודייר מתחיל להעמיס חפצים במעלית שאינה ממוגנת והוועד מעיר לו בכעס ומסמן לו להעביר את החפצים למעלית הממוגנת (הדמויות חרדים או חסידים)
תודה רבה
אשמח מאדהאם אפשר לשנות לי את הצבעים של תמונה 1 לצבעים של תמונה 2 בלי לפגוע באיכות?..
יש לנו בבנין 2 מעליות באחד מהם שמנו לוחות צד בדפנות בריצפה ובתקרה כדי לשמור על המעלית שלא תינזק כשמעלים רהיטים וכדו' ובאחת לא ואנחנו לא רוצים שיעלו רהיטים במעלית שאינה ממוגנת , לכן ביקשתי אם אפשר ליצור תמונה של דייר שמתחיל להכניס דברים לתוך המעלית הלא ממוגנת והוועד בית מעיר לו בכעס ומסמן לו להעביר את החפצים למעלית השניה שהיא כן ממוגנתמצטער..
ניסיתי כמה פעמים והבינה לא מבינה את הפרומפט שהצעתי לה..
אם יש לך קצת יותר הסבר או פרומפט מסודר אנסה שוב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים