שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שמחה
Designer (1).jpeg

בוכה

קבצים מצורפים

• Designer (4).jpeg
    Designer (4).jpeg
    KB 123.4 · צפיות: 26
  • Designer (3).jpeg
    Designer (3).jpeg
    KB 202.9 · צפיות: 26
  • Designer (2).jpeg
    Designer (2).jpeg
    KB 114.7 · צפיות: 26
Designer (15).jpeg
Designer (14).jpeg
Designer (17).jpeg
אשמח אם אפשר..אני לא מצליחה להוציא משהו עם הנטפרי ..
אני צריכה תמונות פנים של ילדה בכמה הבעות פנים :
שמחה, עצובה , בוכה, עצבנית, אוהבת ופוחדת
Designer (16).jpeg

קבצים מצורפים

• Designer (18).jpeg
    Designer (18).jpeg
    KB 205.3 · צפיות: 30
למי יש ציור של ילד הולך לגן?
שברקע רואים את הגן עם משחקי חצר
מקווה שהפעם ישלחו לי כי לבקשה הקודמת אני עדיין מחכה..................:rolleyes::rolleyes:

שלום,
אני לא זוכרת מי עשה את התמונה היפה הזאת . יש מצב לעשות אותה עם 8 נרות במקום 7 אני צריכה חנוכייה כשרה

תודה רבה חלק מהתמונות כבר תליתי בגן .. אני רוצה לשלוח לכולם איזה מושלם יצא . תודה לכל מי שמכין דברים כ"כ יפים.

קבצים מצורפים

• 4.png
    4.png
    5.7 MB · צפיות: 29
אשמח מאוד בבקשה !!
לתמונה של איש חסידי עם קיטל וטלית תוקע בשופר ושלא רואים את פניו,
תודה גדולה!!

נשמח מאוד מי שתוכל לעשות מאמץ ולעשות תמונה של הגר"ע יוסף והבן איש חי ביחד בשולחן
אני חייב כדי לתלות בגדול בסלון
תודה רבה מודה מאוד ומעריך את המאמץ

תודה ענקית
חשוב לי שזה יראה משפחה גרעינית כלומר אבא וילדיו הבחורים והילדים בגילאים שונים [הזקנים של הבחורים מידי גדולים] :)
ניסיתי מלא פעמים, הבינה לא כ"כ מבינה
אבל מוזמנים לנסות..
הפרומפט (אחד מתוך כמה עם כל מיני שינויים.)
A family picture of a hassidic family. the father is wearing sidelocks, a brown beard, black long suit, plain white button-down shirt, black pants, black socks and black shiny shoes. there are ten boys, ages 15, 13, 12, 10, 9, 6, 5, 3, 2 and a newborn in a stroller. the boys are wearing a small solid-black kippa, sidelocks with shaven hair, colored shirt, black pants, black socks and black shoes.
מה שיוצא כל פעם זה רוב תמונות עם עניבות, או כל שיער מגודל, וכמעט כולם עם לפחות 4-5 גברים שנראים בגיל של ה"אבא"
1724742832364.png
הורדה.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה