שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אם אפשר לבקש תמונה של מלך יהודי נושא ספר תורה קטן בחיקו. תודה לכולם!!
סגנון כזה?

R9Q94Fz8281U586HG5pb--1--c7dbg (1).jpg

אשמח לתמונה של ימולדת ובלונים וחגיגות...
עם 4 כיסאות ריקים (שאני יכול אח"כ להדביק תמונה של הילדה שחוגגת
את היומלדת...) ובלי אנשים מסביב רק בלונים,שלטים,כובעים וכסאות...

אני רוצה תמונה של רב יושב במשרדו ליד חסיד והם מדברים (אם אני יכול לתת להם לראות מחב"ד..)

וואו!!
יש כאן יצירות פשוט מדהימות!!!
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של :
ילד שנפל מהאופניים כי נתקע בעץ,וחבר שלו בא לעזור.
תודה ענקית ממש!!!!

וואו!!
תודה ענקית ממש!!!!
1725547756416.jpg

וואו!!
תודה ענקית ממש!!!!
1725547953967.jpg

אשמח אם מישהי תוכל ליצור לי ילד חסידי עם פאות מסולסלות וכיפה עומד
שהציור יהי מיועד לצביעה בתוכו- כלומר, מיתאר שחור

אני מורה בכיתה א',
צריכה תמונה של שתי ילדות מתוקות ודומות שכל אחת מהן יושבת על "ספסל" - אחד בצורת קמץ, אחד בצורת פתח, (ספסלים בצבע אדום דווקא)
והפה של הילדות פתוח כאילו יוצא מהפה צליל A.
תודה!

אשמח מאד מאד לאייקון של תפילין עם רצועות.
אני צריך אייקון שמתאים לשים בתוך הדף קשר שאני שולח לכיתה שלי כדי לברך תלמיד שמתחיל להניח תפילין.
מקווה שהובנתי נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה