- הוסף לסימניות
- #5,361
אשמח אם מישהי תוכל ליצור לי ילד חסידי עם פאות מסולסלות וכיפה עומד
שהציור יהי מיועד לצביעה בתוכו- כלומר, מיתאר שחור
אשמח אם מישהי תוכל ליצור לי ילד חסידי עם פאות מסולסלות וכיפה עומד
שהציור יהי מיועד לצביעה בתוכו- כלומר, מיתאר שחור
יש אולי גם בבנות?
תודה רבה. האמת התכוונתי יותר קטן, אבל לא משנה! זה מעולה גם ככה! ממש תודה!!
מצ"ב תמונה מהאשכול הזה: תמונה של תפיליןאשמח מאד מאד לאייקון של תפילין עם רצועות.
אני צריך אייקון שמתאים לשים בתוך הדף קשר שאני שולח לכיתה שלי כדי לברך תלמיד שמתחיל להניח תפילין.
מקווה שהובנתי נכון.
אין עוד מלבדו, תודה רבה, התכוונתי לסדרת התמונות של תנועות אלו צפה בקובץ המצורף 1761962
כזה?אשמח מאד אם מישהי תוכל ליצור לי בדחיפות רקע לדף קשר
בדוגמא כמו המצורפת רק עם דמות של ילד ולא ילדה
תודה רבה גדולה!!!!!!!!!!
שלחתי. לא ראית?אין עוד מלבדו, יש אותם בבנות?!
צפה בקובץ המצורף 1725564801895.webpדחוף לי
תמונה של אראלה ממפעל הפיס, או כל המחשה שקשורה אליה
כמובן שאני עם מוגבלת של נטפרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים