שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני מבקש שוב ואולי מישהו ירים/תרים את הכפפה.

זקוק לציור של תפילין עם רצועות כשהרצועות יוצרות מסגרת ובתוך המסגרת אפשר לכתוב דברים כגון ברכות למי שהתחיל להניח תפילין.
כמו אייקון כזה.
מקוה שוהבנתי.

תודה רבה מראש!!
כדאי להתייאש, הבינה לא יודעת מה זה תפילין...

זה בדיוק זה שאני צריכה אבל הוא עדיין לא הבין, הרבה פעמים לאונרדו פשוט לא קולט
אני לא יודעת מה לעשות
זה נוצר בלאונרדו?
בדיזיינר. תני תיאור מלא של התמונה שרצית, ננסה לעשות לך.

בוקר טוב לכל האנשים הטובים שעוזרים לכולם
אני רוצה לעשות דף שער ללימוד קריאה שיראו ילד חסידי קטן לומד מתוך ספר משהוא חמוד לילדים בגיל 5
תודה רבה

תודה לכל העוזרים והיוצרים עם הלב הרחב!! גמ''ח מדהים לאיסוף זכויות.
אשמח ממש לקבל דף רקע לכתיבת ברכה לחתן שמקבל ש''ס לראש השנה. יישר כח

מה לכתוב בנייטקפה כדי לקבל תמונה טובה של סוכה?

תודה לכל העוזרים והיוצרים עם הלב הרחב!! גמ''ח מדהים לאיסוף זכויות.
אשמח ממש לקבל דף רקע לכתיבת ברכה לחתן שמקבל ש''ס לראש השנה. יישר כח
ai art illustrations @ gmail.com.jpg

אפשר עטיפה למחברת חגי תשרי עם ילדה בתלבושת ורודה חצאית כחולה וכו'

אני צריכה תמונה של עיירה יהודית לדף A4 שער למחברת

אבקש אם אפשר אלמנטים אלו
1. מאזניים מפוארים עומדים באופן מאוזן
2. חותמת עץ עתיקה עם כרית דיו על החותמת כתוב "כשר"
3. חושן של כהן גדול
4. סט של 10 כרכים ספרים בסגנון עתיק עם כיתוה על הכריכה שולחן ערוך

תודה רבה

שיעשה אווירה של עיירה יהודית מפעם
לא כ"כ משנה לי מה יראו...
זה יכול להיות שואב מים וסנדלר וילדים משחקים וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה