שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תודה על המאמץ,
אני רוצה אבל משהו יותר ספציפי כלומר שיראו נהר שיוצא מאיזשהוא בריכה כמו מפל או משהו כזה וזורם לכיוון אגם שנמצא בתוך גן ומהאגם זה נפרד לארבע עורצי נחל נפרדים
תודה מראש

תודה רבה!
יש אופציה שהתמונה תשקף שהפינגווין לא באזור הנוחות שלו?
מזיע, עייף....?
וא מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים תמונה לפרופיל.
תודה!

נשמח לתמונה של 18 נרות עם תמונה של תהלים (אך שלא יצטרך גניזה)
עם כיתוב
אברך ת"ח יערוך עבורכם את סגולת ר' מתיא בן חרש בתשלום סמלי בפל' 0583212115
הרבה ראו ישעות
תודה רבה מראש על הכל
נ.ב. במדור כאן התמונות ברמה גבוהה שמעוררת השראה
יש לי משהו מוכן, רק אשמח לקבל מקור לסגולה על מנת שלא סתם אגרום להוצאת כסף מאנשים במרמה
1727033050321.png

יותר מאשמח אם מישהו יכול ליצור מספר 6 ומספר 2 (ב2 תמונות נפרדות) מכלי נגינה
אני מנסה הרבה פעמים אבל לאונרדו לא מזהה לי מספרים, לא יודעת למה
תודה ענקית

תודה ענקית
רק להבין, שהכלי נגינה יהיה בצורת הספרה 2?

תודה ענקית
W6P0BN2YoULbZ4JGisHi--1--h9fd0.jpg
Nqufd5n2tH5MBx4VctAz--1--b5oc1.jpg
a-clean-line-drawing-of-the-number-2-made-entirely-jjH-75WXRr2RdzDy3iaDrg-8TFogzLoT0aJUGnDi7mb7w.png
a-clean-line-drawing-of-the-number-2-made-entirely-yq2XbUEPST-thzDe24yjtg-8TFogzLoT0aJUGnDi7mb7w.png
a-clean-line-image-of-a-modern-and-new-musical-ins-6VMO5J4ZQvGajtfNCix0Cw-QH-GaF6FTeyBFjbBlZVkdA.png
ytskhq_91643_A_masterpiece_of_the_number_6_is_made_entirely_o_feed9103-ab10-49ab-a44b-ad1bdde6...png

קבצים מצורפים

• a-photo-of-a-masterpiece-of-the-number-6-made-enti-yJjHE27GQFqnY3SNzKBQiw-e6i2dv3UQNyGC1KbTW4TQQ.png
    a-photo-of-a-masterpiece-of-the-number-6-made-enti-yJjHE27GQFqnY3SNzKBQiw-e6i2dv3UQNyGC1KbTW4TQQ.png
    1.4 MB · צפיות: 13
האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
תוכל לעשות לי תמונה של גלידה הכי מפוארת שיש

וואווו מהמםםם פשוט מושלם המספר 2 הראשון זה בול, האם יש אפשרות שהמספר 6 יהיה דומה ל2?
תודה רבה רבה
הנה דומה (א"א בדיוק) זה הפרומפט שנתתי במידג'רני ובנייט קפה: A colossal, monumental sculpture of the number 2, comprising meticulously arranged modern and new musical instruments, suspended in a profound empty space, devoid of any background, with impeccable clean lines and razor-sharp edges, blending precision and harmony, fusing the surrealist sensibilities of M.C. Escher with the futuristic sheen of Syd Mead and the intricate textures of Simon Stalenhag.

WKrsR0F9c6EhM9kVcG7h--1--z0ibc.jpg
8bbPmf4yNELeTSocLI2d--1--rb9ir.jpg

יש אפשרות לקבל תמונה של פינגווין במדבר...?
לא כ"כ הבנתי את נושא האשכול מבקשים מקבלים?
אני מחדשים פשוט...
יש אופציה שהתמונה תשקף שהפינגווין לא באזור הנוחות שלו?
מזיע, עייף....?
אני חושב שזה מתאים בול
104.jpg

הנה דומה (א"א בדיוק) זה הפרומפט שנתתי במידג'רני ובנייט קפה: A colossal, monumental sculpture of the number 2, comprising meticulously arranged modern and new musical instruments, suspended in a profound empty space, devoid of any background, with impeccable clean lines and razor-sharp edges, blending precision and harmony, fusing the surrealist sensibilities of M.C. Escher with the futuristic sheen of Syd Mead and the intricate textures of Simon Stalenhag.

צפה בקובץ המצורף 1780491צפה בקובץ המצורף 1780492
וואוו זה פשוט מושלם, אין לי מילים
יש מצב גם מספר 2 כמו הדוגמא השניה של ה6? יותר ממתכת כזה?
תודה אינסופית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה