אייס וניל עוגיות
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
- #6,201
תגידו,
יש אופציה כאן להעלות תמונה של בן-אדם ולהראות איך הוא יראה עוד 50 שנה נגיד?
מדהים, מה הפרומפט ?
@נכון מאוד
תודה, אני רוצה סגנון קצת אחר וילדה יותר קטנה ושכתוב בטלאי יהודים בגרמנית...
איזה סגנון ?@נכון מאוד אתה יכול לעשות לי?
דחוף!!!אפשר את זה עם קרע בצוואר? שיראה מוצר פגום.
איזה סגנון ?
יש אפליקציה כזו חפשו אותה.תגידו,
יש אפליקציה כזו חפשו אותה.
www.prog.co.il
www.y4pc.co.il
האם מיהו יכול לעשות לי תמונה של יהודי מתפלל עם טלית על הראש ומרים את ידיו
![]()
עזרה - התוכנה שמראה איך ניראה בעוד ארבעים שנה - איך אפשר להשיג ?
ממש מעניין אותי... תודה למי שיכול לעזור.www.prog.co.il
![]()
כולם מדברים עליה: האפליקציה שתהפוך אתכם לזקנים, גברים, נשים ואפילו לצעירים יותר - Y4PC
האפליקציה שתשנה לכם את הפנים- במדריך הבא נסביר כיצד להשתמש באפליקציה FaceApp אשר יכולה להפוך אתכם לזקנים, גברים או נשים, לשנות את סגנון השיער שלכם ועוד.www.y4pc.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים