שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

קבצים מצורפים

• Designer (85).jpeg
    Designer (85).jpeg
    KB 243.1 · צפיות: 15
שלום
אם אפשר תמונה של שעון חול ענק עם רקע ניצוצות
ולמעלה יש הרבה חול ולמטה קצת ולמעלה כתוב 121 שנים
ולמטה 13 שנים עברו תודה רבה

לצורך הכנה של רצף תמונות לאכילה נכונה ונקיה אשמח לתמונות של:
ילד (ליטאי חינני...)יושב ליד שולחן שעליו צלחת עם אוכל
ילד מחזיק כף ומזלג ליד השולחןעם צלחת מלאה אוכל
ילד אוכל (עם כפית בפה)ליד שולחן
ילד אוכל עם פה סגור
ילד מניח את הכפית על השולחן.
תודה רבה גדולה!
החומרים עוזרים לי המון לתמונות שמותאמות בדיוק לילדים הטהורים שלנו!
שואלת שוב?!

קבצים מצורפים

• Designer (5).jpeg
    Designer (5).jpeg
    KB 134.6 · צפיות: 16
אני צריכה תמונה של בחורה צנועה חרדית יהודייה עם צמה לפני 100 שנה (שנת 1930 בערך)
דחוף!

אני רוצה ליצור לילידות שלי לוח התארגנות לערב שכוללת: ארוחת ערב, ברכת המזון, צחצוח שיניים, סדור הבית, פיגמה וכניסה למיטה
מישהוא יכול לעזור לי בזה?
או יכול לעזור לי גם תמונות של ילדה שמתאימות כל אחד מהפעולות ואת הלוח אני כבר אצור לבד
ממש תודה!!
סגנון כזה זה טוב?

קבצים מצורפים

• מבצע.png
    מבצע.png
    2.5 MB · צפיות: 31
אשמח עם משהו יוכל לעשות לי צללית של אדם בצבע שחור שמחזיק בידו עולם קטן (גולבוס)
תודה רבה!!!!😉😉😉😉😉

שלום מי שיכול לייצר לי תמונה של איש נבוך לא יודע מה לעשות תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה