- הוסף לסימניות
- #7,261
@מזל יהודי
אתה יכול להגיד לי מה כתבת על התמונה הזאת
קודם תודה רבה על הניסיונות!
חשוב לי שיהיה שר מכובד, אולי איזה דמות מפעם, עם שפם... ועם כובע, לא גלוי ראש
ושהמלצר לא יהיה כושי, ויהיה גם הוא עם כובע עדין![]()
אם אפשר ממש יעזור!
@מזל יהודי
איך מוסיפים את הטקסט?רקע כזה הולך?
את הטקסט ניתן להוסיף ידנית..
נסתי וזה מה שיצא - המלצר כבר העביר את המגש.....@ayala bimuy
רק החיוכים אחד כלפי השני חסרים מן הספר...
וגם שרואים דלת פתוחה לחדר כמו שהיה בתמונות קודמות...
תודה!!
לכל המסייעים!
שואלת שוב?לכל המסייעים!
אשמח לקבל עוד תמונות מאותה הדמות בערך:
ילד מתלבש אולי סוגר כפתורים בחולצה
ילד נועל נעליים או קושר שרוכים
ילד לובש ציצית
ילד מנשק ציצית שעליו או שם על העיניים.
תודה רבה מאד!!!
בבקשה לכל היצירתיים והאוהבים לעזור.
דחוף ונחוץ לי מאוד 3 תמונות
1. אברהם אבינו שובר את הפסלים.
2. מדורת המולך. המוני אנשים נקבצים ובמרכז אש בוערת
3. חברות אנשים (עדיף חסידיים) יושבים ומדברים עם צחוק.
מי שיכול לעזור - דחוף לי מאוד.
את יכולה בקנווה / וורד ועוד..איך מוסיפים את הטקסט?
אין לי שמץ בזה..
אפשרי בשחור לבן שטוב לצביעה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים