שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
תמונות מדהימות במיוחד
תודה רבה אם אפשר גם חוטב עצים שעומד
בשעת העבודה תודה רבה
הורדה (7).jpg
הורדה (3).jpg
הורדה (4).jpg

אם מותר לבקש עוד תמונה של יהודי חוטב עצים בתוך כולל של אברכים התמונות שלך הם פשוט מדהימות

אשמח בבקשה לתמונה של טחינה גולמית במיכל וליד קערית של סלט טחינה, ותמונה נוספת של שקדי מרק בשקית פתוחה כשחלק מפוזר ליד

אשמח אם יש מישהו שיכול להכין את סמלי חנוכה - סביבון, סופגניה, חנוכיה, נר, כד וכד'
בצורה מתוקה - כמו דמות כזו - עם עיניים ופה מתוק.
כל סמל בנפרד.

תודה רבה
אתם באמת יוצרים יפה מאד.

אשמח מאד אם אפשר-
שלישיית תמונות שתתלנה זו לצד זו בחדר של מטפלת רגשית.
תמונות נוף חלומיות, (בעיקר בצבעי תכלת) עם ילדים וילדות חמודים, עדיף בצבעי פסטל, תמונות רגועות.
תודה רבה

אשמח אם יש מישהו שיכול להכין את סמלי חנוכה - סביבון, סופגניה, חנוכיה, נר, כד וכד'
בצורה מתוקה - כמו דמות כזו - עם עיניים ופה מתוק.
כל סמל בנפרד.

תודה רבה
אתם באמת יוצרים יפה מאד.
בבקשה

קבצים מצורפים

• לביבות.jpeg
    לביבות.jpeg
    KB 73 · צפיות: 23
  • דמי חנוכה.jpeg
    דמי חנוכה.jpeg
    KB 115.2 · צפיות: 24
  • שמן זית.jpeg
    שמן זית.jpeg
    KB 77.4 · צפיות: 21
  • כד.jpeg
    כד.jpeg
    KB 60.4 · צפיות: 21
  • נר.jpeg
    נר.jpeg
    KB 50.4 · צפיות: 21
  • סביבון.jpeg
    סביבון.jpeg
    KB 63.1 · צפיות: 19
  • סופגניה.jpeg
    סופגניה.jpeg
    KB 75.8 · צפיות: 21
  • חנוכיה.jpeg
    חנוכיה.jpeg
    KB 77.5 · צפיות: 21
משהו יוכל ליצור לי דף מעוצב עבור פעקאלע לחלאקה עם כיפה / מספריים, אותיות, מזל טוב / 3 כו' בסגנון חסידי, אשמח מאוד!

אשמח לתמונה של 'אחרי הבדלה'
בסגנון ציורי, עפרון / שמן
עם כוס כסף, בשמים, ונר הבדלה מכובה או לקראת כיבוי
ואולי גם מיץ ענבים שפוך על השולחן
משהו בכיוון של אחד התמונות המצורפות
תודה רבה רבה

1732626248641.png

1732626273887.png

1732626289672.png

אני צריך תמונה של אדם ישן בבית הקברות, אבל בלי שיראו את הפנים שלו (מהעורף).
תמונה לרוחב, איכותית. עם רקע של קברות ולא להצטמצם רק עליו.

בהשראת הסיפור בברכות על אותו חסיד שישן בבית הקברות

בבקשה
עיגול מחולק ל 12 חלקים - ל 12 חודשים
בכל חלק תמונה שמסמלת את החודש
בלי דמויות
ממש אודה אם מישהי/ו תטרח בשבילי

יישר כח גדול
וישלם לכם השם על כל החסד והעזרה

שלום וערב טוב,
אני מלמדת את הנושא גופים באנגלית. להקבצה נמוכה.
ובשביל שהבנות יקלטו את הנושא. אני רוצה 6 ציורים.
1. you- מרצה על במה שמקשיבים לו 4 קבוצות- קבוצה ראשונה ילד מצויר שכל המסגרת והתווים שלו משורטטים עם המון you קבוצה שניה- ילדה קבוצה שלישית אנשים. קבוצה רביעית- נשים וכנ"ל כל השרטוט מתבצע עם המילה you (כאילו you זה הדיו)
2. they- מרצה שמראה לאנשים במסך קבוצה של אנשים ונשים. והאנשים על המסך עשויים משרטוט של המילה they (על אותו העיקרון של you)
3. I- תמונה של ילד שעשוי מi i i ותמונה של ילדה על אותו העיקרון.
4. we- תמונה של ילדים וילדות העשוים מ we
5. he- מרצה על במה שמקשיבים לו והוא מראה לאנשים תמונה של ילד במסך שכולו משורטט מ he
6. she- בדיוק כמו he. רק עם ילדה שעשויה מshe.

זה די דחוף לי להערב. בשביל שיעור על הבוקר מחר. לדעתי זה יכול לעזור מאד לתלמידות המתקשות.
תודה. ומקווה שהובנתי.

יוצרים יקרים ערב טוב, מה שרציתי הוא תמונה של ילד יהודי רעב שעצב נראה על פניו והעננים צועקות מסכנות בבית שבור וישן תודה רבה

אשמח מאד אם יש תמונה עם רקע כמו עץ ובצדדים תמונות הקשורות לשבת, כמו נרות, חלות וכו'
אני צריכה באמצע לשים טבלה אז שרק בצדדים יהיה תמונות והרקע סוג של עץ חום בהיר.

זה קצת דחוף לי תודה מראש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה