- הוסף לסימניות
- #7,381
בבקשהאפשר כד ללא ציור פנים עליו+כד לצביעה תודה רבה
בבקשהאפשר כד ללא ציור פנים עליו+כד לצביעה תודה רבה
תודה חסום לי אפשר ב-zip? תודה לך!
גם התמונה הזאת זה רעיון למה שביקשתי למעלה...
עבדתי קשה אבל אולי זה בכלל לא הכיוןאשמח לרקע שקשור לאמונה ובטחון...
(אם אפשר עם קשר למזכרת מיום נישואין)
ובאמצע אליפסה ריקה או עיגול ריק
שבו אני יוכל להדביק כיתוב מעוצב...
של איזה קטע מספר מסויים
נ.ב. נראה לי שזה בקשה מדי מסובכת ולא מוגדרת...
אז אם זה עולה בטורח אני אשמח אפילו בתשלום סמלי..
תודה רבה אין מילים...עבדתי קשה אבל אולי זה בכלל לא הכיון
מחכה לתגובה.
מקפיץאני צריך תמונה של אדם ישן בבית הקברות, אבל בלי שיראו את הפנים שלו (מהעורף).
תמונה לרוחב, איכותית. עם רקע של קברות ולא להצטמצם רק עליו.
בהשראת הסיפור בברכות על אותו חסיד שישן בבית הקברות
גם התמונה הזאת זה רעיון למה שביקשתי למעלה...
רק אשמח אם תוכלו שבאמצע יהיה חלל של ריבוע שבו אני יוכל לשים כתוב מסויים...
ואם תוכלו גם להוסיף לי את הקטע של הספר אני מאד אשמח...
אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו בתשלום...
ואו מגניב לפחות זה רק יש יכולת להסביר איך אני עורך את זה כך שאני יוכל לשים על זה כיתוב שאני רוצה????
אפשר ליצור איתי קשר באישי, אני יכולה לעזור לך בזהואו מגניב לפחות זה רק יש לך יכולת להסביר לי איך אני עורך את זה כך שאני יוכל לשים על זה כיתוב שאני רוצה????
ואני מאד אשמח אם תוכל להגביה את המקום הריק שיהיה יותר מקום לכתוב..
תודה לך...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים