שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
לכל התותחים.
חשבתי על תמונה של רשב"י ור' אלעזר הולכים (רואים אותם מאחורה)
ופוגשים יהודי עם שתי בדי הדס (יהודי של פעעעם עם חיוך אצילי)

בסגנון פסטורלי עתיק ומתוק
תודה רבה ושבת שלום

watercolor illustration depicting a heartwarming scene. A newborn baby girl lies peacefully in a simple crib adorned with soft pastel blankets. Four Jewish boys, aged 2, 4, 6, and 8, dressed in casual everyday clothing with light-colored button-up shirts and dark trousers, surround the crib. Their neatly styled sidelocks (peyos) frame their faces as they gaze at the baby with awe and gentle smiles. The room is bright and cheerful, bathed in warm sunlight streaming through a window, illuminating the wooden furniture, a cozy rug, and a few vi
וואו וואו וואו!!!
אין מילים תודה רבה!!!!

למומחים שבחבורה!
אשמח לקבל לוגו לעיצוב למסיבת סידור על רקע חלק (ז"א בלי עיצוב חוץ מהכיתוב ואיזה סמל או משהו.), משהו מכובד ויפה,
תודה!

שלום וברכה לכל המשתתפים
אשמח לקבל תמונה של קבוצה של בחורים חסידים
ובאמצע אחד עומד עם שטריימל על הראש
וכולם מתלהבים מהשטריימל שעל רואשו
תודה רבה ותזכו למצוות!!!

תמונה לסלון
מרן הרב עובדיה יוסף זצל יחד עם בנו יבלחיט הרב יצחק יוסף ובנו הרב דוד יוסף כולם עם גלימות הרשלאצ הרב עובדיה באמצע ובניו בצדדים יד מתפלפלים בדברי תורה בחדוותא דאורייתא
אשמח מאוד תודה גבה

שלום וברכה ולילה טוב לכל בעלי החסד דכאן!
לצורך מבצע אני והזמן לילדות הגן
אשמח מאוד אם מישהו/י ת/יוכל ליצור לי רצף תמונות של ילדה/בובה חמודה בגילאי גן ללא צבע (- כלומר בשחור לבן שאפשר לצבוע אותו בגן)
התמונות הנדרשות לי הן:
מתעוררת - מתיישבת על המיטה
מתלבשת
מנקה - עם מטאטא
משחקת יפה עם בובה/ילדה נוספת
אוספת משחקים
אוכלת ארוחת ערב
קוראת ק"ש
שוכבת במיטה
תודה רבה גדולה גדולה מראש!!
יש מישהו שיכול? זה ממש חשוב לי

ללא קשר ל AI
דחוף!!!!
למישהו יש אולי תמונה של תפילין לעיצוב הזמנה זה ממש יעזור לי!

דחוף מאוד!!!!!
אשמח לתמונה של תפילין לעיצוב הזמנה
תודה מראש!!

הבינה לא יודעת מה זה תפילין
םתפילין copy.png

:( :( :( תודה בכל אופן!

שלום
אשמח לקבל תמונה של סביבון /סופגניה בסגנון הזה
תודה רבה
1733053156570.png

אולי משהו יכול לעזור?
אני צריכה לוגו ליום הולדת של אבא לגיל 70
שילוב של המספר 70 עם האות ע
משהו מכובד ומלכותי
תודה!

שלום וברכה לכל המשתתפים
אשמח לקבל תמונה של קבוצה של בחורים חסידים
ובאמצע אחד עומד עם שטריימל על הראש
וכולם מתלהבים מהשטריימל שעל רואשו
תודה רבה ותזכו למצוות!!!

קבצים מצורפים

• DALL·E 2024-12-01 22.37.56 - A realistic depiction of a small group of Hasidic young men dres...webp
    KB 362.2 · צפיות: 23
  • DALL·E 2024-12-01 22.35.52 - A realistic depiction of a group of Hasidic young men dressed in...webp
    KB 411.9 · צפיות: 18
  • DALL·E 2024-12-01 22.34.58 - A lively and whimsical illustration of a group of Hasidic young ...webp
    KB 493.2 · צפיות: 18
אם אפשר לצייר לי ילדות יהודיות יושבות מצירות וצובעות ציור עם שמש עננים, ועץ גדול עם עלים לכל הילדות העץ בצבע ירוק וילדה אחת העץ לא צבוע

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו ליומולדת 50 בגווני הירוק זית אם אפשר כמה גוונים
תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה