אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו ליומולדת 50 בגווני הירוק זית אם אפשר כמה גוונים
תודה רבה!!!
זה הכי טוב שיצא לאחר מאמצים רבים .....אם אפשר לצייר לי ילדות יהודיות יושבות מצירות וצובעות ציור עם שמש עננים, ועץ גדול עם עלים לכל הילדות העץ בצבע ירוק וילדה אחת העץ לא צבוע
תודה יש מצב לשלוח לי להורדה אין כמוך
כזה?לגו לבת מצווה מזל טוב מיכל 12 בגודל 4 על 4 תצבעי ירוק זהב ממש יעזור תודה אין מילים
אולי משהו יכול לעזור?
אני צריכה לוגו ליום הולדת של אבא לגיל 70
שילוב של המספר 70 עם האות ע
משהו מכובד ומלכותי
תודה!
אשמח לתמונה של מחשב וסופגניה טעימה עם מלא שוקולד נוזל מיזה יוצאת מיזה וליד זה פה שאוכלים את זה, כלומר
אפשר לאכול דרך המחשב סופגניה.
תודה מראש!!
תודה רבה!!!
עזרת לי מאד!
רק אשמח אם יש אפשרות שיראו את כולו ולא רק חלק עליון. תודה!
יש מישהו?למומחים שבחבורה!
אשמח לקבל לוגו לעיצוב למסיבת סידור על רקע חלק (ז"א בלי עיצוב חוץ מהכיתוב ואיזה סמל או משהו.), משהו מכובד ויפה,
תודה!
איזה סגנון?יש מישהו?
ש מישהו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים