שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריך תמונה של בית שמסביבו יש הרבה כסף נשפך

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי לוגו ליומולדת 50 בגווני הירוק זית אם אפשר כמה גוונים
תודה רבה!!!
הורדה (4).jpg
הורדה (3).jpg
הורדה (6).jpg
הורדה (5).jpg
הורדה (7).jpg

נערך לאחרונה ב:
בוקר טוב
אני מחפש סמל לארגון מתנדבים להסעת אנשים לבתי חולים בחינם
קוראים לארגון בעל הגעלה
אני רוצה תמונה של יהודי חסידי צעיר מנהיג סוס ועגלה ומאחורה יושבים כמה חסידים עם ילדים והעגלה מרחפת בעננים סוג של משהוא כזה

תודה רבה
תזכו למצוות
שיהיה לכם חלק במצווה

אם אפשר לצייר לי ילדות יהודיות יושבות מצירות וצובעות ציור עם שמש עננים, ועץ גדול עם עלים לכל הילדות העץ בצבע ירוק וילדה אחת העץ לא צבוע

אם אפשר לצייר לי ילדות יהודיות יושבות מצירות וצובעות ציור עם שמש עננים, ועץ גדול עם עלים לכל הילדות העץ בצבע ירוק וילדה אחת העץ לא צבוע
זה הכי טוב שיצא לאחר מאמצים רבים .....
ילדות.jpg

אשמח לתמונה של מחשב וסופגניה טעימה עם מלא שוקולד נוזל מיזה יוצאת מיזה וליד זה פה שאוכלים את זה, כלומר
אפשר לאכול דרך המחשב סופגניה.

תודה מראש!!

אשמח לתמונה של מחשב וסופגניה טעימה עם מלא שוקולד נוזל מיזה יוצאת מיזה וליד זה פה שאוכלים את זה, כלומר
אפשר לאכול דרך המחשב סופגניה.

תודה מראש!!
מסך מחשב שבתוכו יש סופגנייה נוזלת שוקולד למקלדת .jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה