שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני צריכה תמונות מיהדות אמריקה של פעם,
יעזור לי מאוד תודה מראש...

אני צריכה תמונות מיהדות אמריקה של פעם,
יעזור לי מאוד תודה מראש...
בעיקר על שמירת השבת
שמי שלא שמר שבת לא מצא עבודה...
תמונות של שבת זוהרות
תמונות של אנשים מחוץ לעבודה שסגורה בפניהם
אנשים יהודיים שמסתובבים בשוק וכו'
תודה ממש!

ארבע ילדות מתוקות עם שיער אסוף בקפידה לשתי צמות, לובשות חולצות וחצאיות ארוכות ונעליים, יושבות ליד שולחן. לכל אחת מהן יש דף עם ציור בשחור לבן של שמש, עננים ועץ גדול עם עלים. שלוש מהילדות צבעו את העץ בצבע ירוק, בעוד שהילדה הרביעית השאירה את העץ שלה בצבע לבן​

ארבע ילדות מתוקות עם שיער אסוף בקפידה לשתי צמות, לובשות חולצות וחצאיות ארוכות ונעליים, יושבות ליד שולחן. לכל אחת מהן יש דף עם ציור בשחור לבן של שמש, עננים ועץ גדול עם עלים. שלוש מהילדות צבעו את העץ בצבע ירוק, בעוד שהילדה הרביעית השאירה את העץ שלה בצבע לבן​

תודה איפה?

אם אפשר לצייר לי ילדות יהודיות יושבות מצירות וצובעות ציור עם שמש עננים, ועץ גדול עם עלים לכל הילדות העץ בצבע ירוק וילדה אחת העץ לא צבוע
8yfDh94EIKDn8OKY2tPs--1--ohlgc.jpg

עם ההשראה של @מזל יהודי

תתארי איך הוא נראה
ילד יהודי בסגנון אמריקה של פעם בחום לבן
ילד יהודי עם קסקט רואה ילד גוי ללא כיסוי ראש אוכל ממתק - חטיף והילד היהודי מתגרה ממש מהחטיף
תשפצי את התיאור כפי הנראה לך...

תודה רבה!

אשמח אם מישהו יענה לאתגר הבא...
ציור (לא אמיתי ולא דומה) של איש שיבטא את " מר עצור"...
וכן מאותה הדמות :
"מר הצלחתי" מסמן לייק עם חיוך מאושר
"מר בודק" עם זכוכית מגדלת
ו "מר מתכנן" עם רשימה שמסמן בה V
אין עליכם!!!

ילד יהודי עם קסקט רואה ילד גוי ללא כיסוי ראש אוכל ממתק - חטיף והילד היהודי מתגרה ממש מהחטיף

תודה רבה!
k5deIskbVxBLLUQa5L6L--1--1w7vg.jpg

תודה רבה!
fj4G98Ub7mD3gj4XQ8An--1--tfqqs.jpg

@.A.B. תודה!!!!!!
תוכלי ליצור לי כזה בסגנון אמיתי?
שיראה תמונה אמיתי מפעם
תודה ענקית!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה