שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח מאוד לתמונה של תינוקת קטנה שרק נולדה ו4 בנים חסידיים בגילאי 2-8 מסתכלים עליה.
סגנון קסום ומתוק, יעזור לי מאוד!!
תודה רבה.
אשמח מאוד אם מישהו יכול ליצור לי כזה דבר באיכות להדפסה.
תודה מראש.

אשמח לכיתוב "נאה להודות"
עם תווי נגינה משהו חמוד ויפה
בתודה מראש!

אפשר בבקשה לוגו לערב לביבות עם הכיתוב ועל המלחמות שמשלב אלמנטים של חנוכה ?
תודה רבה!!

האם מישהו יכול לייצר לי דחוף תמונה של יהודי חרדי מסתכל במראה תודה רבה

אשמח אם מישהו יענה לאתגר הבא...
ציור (לא אמיתי ולא דומה) של איש שיבטא את " מר עצור"...
וכן מאותה הדמות :
"מר הצלחתי" מסמן לייק עם חיוך מאושר
"מר בודק" עם זכוכית מגדלת
ו "מר מתכנן" עם רשימה שמסמן בה V
אין עליכם!!!
בבקשה!!!

מישהו יכול לעזור לי אני צריך תמונה של יהודי חרדי מסתכל במראה תודה רבה דחוף
1733313667574.png

אם אפשר בשביל מבצע לילדים
גן חיות מצויר עם 15 כלובים של חיות שונות בלי דמויות של מבקרים
תודה רבה

מישהי יכולה ליצור לי לצורך קישוט לכיתה לתפילת שמונה עשרה, תמונה של מגדל עם 19 קומות?
תודה רבה רבה!!

מישהו יכול ליצור לי תמונה של טלפון חוטי ורוד חורפי עם מרקם צמרירי או צמות סרוג
זה הכיוון
Screenshot 2024-12-04 110152.png

האם מישהו יכול ליצור לי תמונה שך טוען רבני שטוען את דבריו בבית הדין מול שלושה דיינים בעלי זקן

קבצים מצורפים

• Designer (1).jpeg
    Designer (1).jpeg
    KB 223.6 · צפיות: 23
  • Designer.jpeg
    Designer.jpeg
    KB 159.1 · צפיות: 21
הי,
מישהו בבקשה יכול ליצור לי דף מעוצב עם שורות, ובתחתית לוגו עם כיתוב: דברים טובים באים בזוגות.
ועוד דף מעוצב עם שורות (עיצוב שונה)ובתחתית לוגו עם כיתוב ובחרת בחיים.

תודה רבה רבה

הי אפשר בבקשה ליצור לי תמונה של בחורי ישיבה צעירים בני 22 מתנצחים בלומדס' עם נוף פסטורלי
שכויח'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה