שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
מישהי יכולה לעזור לי לעצב עמוד במחיר זול??
לא כ"כ מסתדרת עם הבינה מלאכותית..

קבצים מצורפים

• _92fe9ac2-e5a8-4d5f-b401-a7d3e7b2b303.jpg
    _92fe9ac2-e5a8-4d5f-b401-a7d3e7b2b303.jpg
    KB 197.2 · צפיות: 23
  • _c7d27057-3d97-47d6-8e94-80ac9f25a5e0.jpg
    _c7d27057-3d97-47d6-8e94-80ac9f25a5e0.jpg
    KB 253.1 · צפיות: 21
  • _b528ff29-d81f-4027-aa2d-d7fcc60a152a.jpg
    _b528ff29-d81f-4027-aa2d-d7fcc60a152a.jpg
    KB 218.3 · צפיות: 22
בבקשה מישהו יכול לעזור לי?
צריכה תמונה של איש חרדי/ אנשים חרדים בחנות חלות ועוגות מחזיק חלה/ מריח אותה
יעזור לי מאוד.

האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
אשמח לקבל תמונה של שלחן שבת ערוך עם כלים יפים על השולחן כולל פמוטות וגביע ובקבוק יין

אני צריכה תמונה או איור ללוגו למאמן אומנות לחימה חרדי- עם זקן קצר ופאות בחוץ,
על רקע לבן, שיהיה משהו עדין
תודה מראש!

אשמח לתמונות של כתונת הפסים של יוסף עם שמש ירח וכוכבים-קשור לפרשה השבוע.
ממש תודה לכל המסייעים-ות.

הסתבכתי בלהפיק כמה תמונות של שושנה. נטפרי חסם לי את כולן. אני צריכה תמונה שתביע שושנה בין החוחים, שושנה ליד קבר רחל, ושושנה בתוך אהל דיתאים לתיאור של אהל אברהם אבינו. תודה מראש!

יש מצב לעוד דמויות ?? דיי דחוף לי ...
ילד ילדה וסבתא עומד ישר לכייון הפנים
תודההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה