- הוסף לסימניות
- #7,781
תשלחי את העיצוב המוכןיש מצב לעוד דמויות ?? דיי דחוף לי ...
ילד ילדה וסבתא עומד ישר לכייון הפנים
תודההה
תשלחי את העיצוב המוכןיש מצב לעוד דמויות ?? דיי דחוף לי ...
ילד ילדה וסבתא עומד ישר לכייון הפנים
תודההה
תודה
היא בת שנתיים....תודה
אני צריכה אותו ילדה רק עם שרוולים ארוכים יש מצב
אין עלכם תודה
איזה עמוד? , למה?מישהי יכולה לעזור לי לעצב עמוד במחיר זול??
לא כ"כ מסתדרת עם הבינה מלאכותית..
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?אני צריך בבקשה תמונה של כפית זהב ונר זהב דולק וספר לימוד כמו גמרא או משהו אחר, רקע לא כ"כ משנה הצבע,
זה מאוד דחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.
תודה מראש!
תודה
אני צריכה ילדה יותר גדולה בת 7 בערך צנועה ...חח
תודה
אני צריכה ילדה יותר גדולה בת 7 בערך צנועה ...חח
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
מיוחד
תודה רבה רבה!
מיוחד
בדיוק מה שאני צריך,
תודה רבה רבה, אין לי מילים.
אשמח גם לתמונה כזאת בתוספת של סירים עם אוכל בצד.
מיוחד ומדהים,
מיוחד ומדהים,
רק אם אפשר מאוד יעזור שלא יהיה כלום על הספרים, שהכפית והקובייה יהיו בצד.
תודה רבה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים