שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
נכון והם פתחו לי כי זה לצורך עבודה (אני מייצרת תמונות בתשלום)
אני גם בקשתי לפתוח לצורך עבודה ואמרו שהאתר בעייתי שאני ינסה אתרים אחרים , שאלתי כי אני לא מסתדרת עם תוכנות אחרות דיניזר הכי קל - אני בחסימה של אתרוג

אשמח לתמונה של ספל עם מים
(משהו שיתאים לנטילת ידיים)

מורי ורבותי
האם אפשר לקחת תמונה אמיתית של מישהו ולהדביק אותו על תמונה של בינה מלאכותית שיראה טוב
למשל מישהו עומד על כנף של מטוס אבל שיראה אוטנטי

לכל היוצרים המוכשרים,
אני צריך בבקשה עבור פרויקט בישיבה תמונה של כפית גדולה מפוארת מזהב, ומסביב סירים וצלחות עם אוכל,
רקע כהה, אשמח לקבל בכמה וויברציות.

לכל היוצרים המוכשרים,
אני צריך בבקשה עבור פרויקט בישיבה תמונה של כפית גדולה מפוארת מזהב, ומסביב סירים וצלחות עם אוכל,
רקע כהה, אשמח לקבל בכמה וויברציות.
1734444862221.png

1734444893803.png

1734444917379.png

מורי ורבותי
האם אפשר לקחת תמונה אמיתית של מישהו ולהדביק אותו על תמונה של בינה מלאכותית שיראה טוב
למשל מישהו עומד על כנף של מטוס אבל שיראה אוטנטי
אפשר לנסות ---

וואו, אתן פשוט אלופות
אני רוצה לעשות מבצעים לילדיי כמו התארגנות בבוקר, צחצוח שיניים, שעורי בית והכנת הילקוט, התארגנות לשינה, סדר בבית, לשמח את האחים,
יש לי גם בנים וגם בנות אז אני אשמח שיהיה לי משני המינים
ואתן עושות חסד ענק😘
אגב, רציתי לדעת כמה עולה ליצור סידרה ארוכה של בינה?
כזה סוג?
עיצוב ללא שם (22).png

קבצים מצורפים

• Green White Watercolor Leaf Page Border A3 Poster.pdf
    12 MB · צפיות: 38
  • Blue Gold Modern Page Border A3 Portrait.pdf
    2.3 MB · צפיות: 21
  • Blue White Watercolor Flower Page Border A3 Portrait.pdf
    14.1 MB · צפיות: 15
  • Purple Watercolor Flower Page Border A3 Portrait.pdf
    3.4 MB · צפיות: 14
  • Pink White Watercolor Flower Page Border A3 Poster.pdf
    5.1 MB · צפיות: 16
סליחה
יש מצב שזה כמו תמונה שהמילים בענק בתוך התמונה עם מסגרת יפה ?? תודה
אה לא הבנתי נכון, חשבתי שרציתם דף עם מקום נוסף
יש דוגמא אחת/צבע שהתחברתם שאמשיך איתו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה