גרפיקה בגרושסליחה
אם זה בסדר לבקש
עוד דוגמא עם מסגרת יפה עשירה ומילים עבות
תודה רבה
תודההההההההההההההה רבההההההההההההההההההגרפיקה בגרוש![]()
משהו יכול ליצור לי במהירות האפשרית!
תמונה של רובוט מחזיק מסרטה.
על רקע תכלת כחול.
ואם אפשר גם שיהיה בקדימה של התמונה את המספר אחד בגדול בצורה שלא יסתיר את הרובוט.
אני צריך את זה בשביל מאמר.
מי שיכול תודה רבה!!!
דחווווף!
בווווול מה שרציתי!צפה בקובץ המצורף 1849585
הבנתי נכון?
בווווול מה שרציתי!
אם תוכלי יעזור לי מאד לעשות את זה גם במספר שתיים בצבע אדום על רקע אדום ובמספר שלוש בצבע צהוב על רקע צהוב.
אם יותר מדי משגע ומטריח לא צריך.
תודה רבה ענקיייייית![]()
אין לי מילים!
דיזיינר
אני צריך תמונה של יוסף ו11 כוכבים שמש וירח משתחווים לו
א- אני אישה@יופלה אפרסק תודה ידידי אבל הייתי רוצה משהו יותר ריאליסטי, וגם גבר יותר נאה שדומה ליוסף הצדיק
א. לא נוראא- אני אישה
ב- פחות מתחברת לסגנון הריאלסטי, אולי מישהו אחר יכול לנסות
ג - גם משתדלת לא ליצור פרצופים מדמויות תנכיות
ד- איך הוא היה נראה![]()
טוב @יופלה אפרסק
טוב @יופלה אפרסק
נסתי ליצור לבד אבל זה יצא גרוע תוכלי אולי ליצור לי עוד שני תמונות.
תמונה אחת עם המספר ארבע ועל רקע ורוד.
ותמונה נוספת עם המספר חמש ועל רקע ירוק.
לבנתיים השתמשתי כבר באד ושניים וכנראה אני אשתמש גם בשאר.
תווווווודדדדההה רבהההה!!
חבל שאי אפשר לתת כמה שכוייחים!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים