שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
@יופלה אפרסק תוכלי ליצור לי את הכיתוב Mont Blank
בתלת מימד. האותיות על רקע כחול סגול
תודה רבה!!
מונט.jpeg
בלאנק.jpeg

קבצים מצורפים

• a-3d-render-of-the-inscription-mont-blan_ZlxS4gF6QNm5Nt3GfSh3HA_gj0_1yTFQB6akgLO-QIkFQ.png
    a-3d-render-of-the-inscription-mont-blan_ZlxS4gF6QNm5Nt3GfSh3HA_gj0_1yTFQB6akgLO-QIkFQ.png
    KB 560.7 · צפיות: 13
  • a-3d-inscription-of-mont-blank-on-a-purp_2x2H4ctKTI2NhjYlv5vLQw_ggvF2_dWR-GF30Wg8_y3jA.png
    a-3d-inscription-of-mont-blank-on-a-purp_2x2H4ctKTI2NhjYlv5vLQw_ggvF2_dWR-GF30Wg8_y3jA.png
    1.6 MB · צפיות: 15
  • a-3d-render-of-the-text-mont-blank-on-a-_jUocz452QMOamFUR-2NPPQ_ggvF2_dWR-GF30Wg8_y3jA.png
    a-3d-render-of-the-text-mont-blank-on-a-_jUocz452QMOamFUR-2NPPQ_ggvF2_dWR-GF30Wg8_y3jA.png
    KB 536.6 · צפיות: 11
  • a-three-dimensional-inscription-of-mont-_8pVSzracTGi8XXKbmBNHqg_W45dV-pKTUKCho1IthcjtQ.png
    a-three-dimensional-inscription-of-mont-_8pVSzracTGi8XXKbmBNHqg_W45dV-pKTUKCho1IthcjtQ.png
    1.5 MB · צפיות: 17

קבצים מצורפים

• a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_nUlBATbiSRKqQSdCliegFA_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_nUlBATbiSRKqQSdCliegFA_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    KB 557.6 · צפיות: 15
  • a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_g5eqhLuMQX2xjRFPbYFHxg_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_g5eqhLuMQX2xjRFPbYFHxg_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    1.4 MB · צפיות: 14
  • a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_mbiAsFLLTgCjVZfgIXnSVw_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_mbiAsFLLTgCjVZfgIXnSVw_L_MkGJc3RZugvh29JmXnxA.png
    1.5 MB · צפיות: 16
  • a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_242tvA7_TbyD5RDtB0B9Kg_y_7WhtPwS9uZhoYzfAFvSA.png
    a-3d-render-of-the-inscription-avi-goldb_242tvA7_TbyD5RDtB0B9Kg_y_7WhtPwS9uZhoYzfAFvSA.png
    1.5 MB · צפיות: 14
לצורך עיצוב למורה -מטפלת רגשית

אני צריכה את הדמות הבאה, בסגנון תלבושת ובסגנון צבעי מים כמו שהעלו פה.
יעזור לי ממש!!
תודה רבה רבה! אין מילים!

ילדה לבושה בבגדי תלבושת ומסודרת עם ילקוט יקר ושרשרת... ועגילים ...​

• ילדה לבושה בבגדי תלבושת פשוטים, אולי גם מעט שחוקים. שנראים לא חדשים
      • ילדה עם שיער מבולגן, בגדים צבעוניים ולא שגרתיים, תיק בצבעים אדום וצהוב, ושרשרת גדולה...
        • ילדה עם תלבושת שיושבת בפינה, עם גוף מעט מכונס או מבט ביישני.
        • תלמידה עם בגדים מלוכלכים ותלבושת שנראית גדולה ממנה. שרוכים פתוחים. משקפים מלוכלכות.
        • תלמידה שעומדת במרכז מעגל חברות והיא גבוהה מהן .
        • ילדה שכל הזמן עצובה בכיתה- גם כשהיא מקבלת מבחן 100

אשמח אם יש מישהו שיכול להכין לי תמונה של מחנך חרדי לטאי מלמד ילד אחד חרדי לטאי
עבור פרויקט בת"ת קירוב בת"א
תודה רבה
דחוף לי מאד אם יש מישהו שיכול לעזור לי בעניין
תודה רבה

@נכון מאוד תודה על הנסיונות המדהימים והמעוררי השראה!! אליפות!
עדיין לא קיבלתי את הסגנון המדוייק שחיפשתי...

מצאתי איזו תמונה שתמחיש את הסגנון שאני מחפשת
רק אם לא קשה לך אשמח לעוד ניסיון
זוהי התמונה:
כותל.jpeg
תודה ענקית!

לכל היוצרים היקרים, לצורך פרויקט בישיבה אני צריך בבקשה תמונה של חדר אוכל ישיבתי (ללא דמויות) ובצד בר עשיר של מאכלים וכפות מזהב,
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור בכמה סגנונות שונים על רקע כהה,
המון תודות ותודה מראש!
דחוף לי לפרויקט בישיבה,
אשמח מאוד לעזרה.

שלום וברכה!
אשמח לתמונב מלכותית של ספינת מלחמה גדולה עם מפרשים כמה משוטים וכמה תותחים שטה בין גלי הים.
תודה רבה

דחוף לי לפרויקט בישיבה,
אשמח מאוד לעזרה.
ניסיתי הרבה פעמים, עדיף שלא תדע מה הבינה העלתה לי, פיסולים כאלו ואחרים, אולמות יוקרה בסיגנון רנסנס וכדומה, הכול רק לא מה שבקשת...

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה