שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של 2 בובות במבה אוסם מחופשות לחתן וכלה
מנסה בלאונרדו ולא מצליחה ליצור אותם

אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של 2 בובות במבה אוסם מחופשות לחתן וכלה
מנסה בלאונרדו ולא מצליחה ליצור אותם
מקווה שעונה על הדרישות
1735738552081.png
1735738100050.png

מה שראיתי שאת העלת את התמונות בהודעה הזאת ... אז מי באמת ביצע את זה ?
בכל אופן אשמח לעזרתך או כל מי שיכול כאן..
אלה איורים של ילדה צנועה עם תלבושת ..זה צריך להיות בסגנון של התמונה הזאת- כהמשך לסדרה
צפה בקובץ המצורף 1859648
בפעלים/תארים האלה -רזה , גרה, זזה ,באה
צפה בקובץ המצורף 1859647
באיזו בינה?

אני צריך בדחיפות צורת פוליהדרון (מצורפת תמונה) עם שבר ולב בכל אחד מהצלעות שלו.
אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי בכך.
120px-Snub_hexahedron.png

היי כולם,
אשמח ללגו למסיבת כלה של חברה לוגו בובות חתן וכלה עדיף בסגנון פלימוביל
תודה ענקית וחנוכה שמח

@אין עוד מלבדו!! - רק עכשיו אני שוב בפרוג מערב סוכות...
בערב סוכות ביקשנו ממך קישוט סוכה בנושא 'הושע נא אם אני חומה'
רצינו מאוד להספיק לכתוב לך את הטקסטים, אך לצערינו, הזמן היה מאוד לחוץ ולא הספקנו להגיב לעבודה המדהימה שלך
מקוים להגיע מוכנים יותר לשנה הבאה בעז''ה
בכל אופן, רצינו להודות לך מאוד על השקעתך, מעריכים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה