- הוסף לסימניות
- #8,281
משהו יוכל ליצור לי את האותיות DB לא משנה באיזה סגנון.
דחחוווווף
תודה רבה.
משהו יוכל ליצור לי את האותיות DB לא משנה באיזה סגנון.
דחחוווווף
תודה רבה.
בשביל אמיתי באמת צריך לקרוא יוצרי נייטקפה (אין לי כרגע)תקשיבי את אלופה!!!!
בדיוק כזה סגנון רק 2 הארות קטנות אם לא קשה לך
1. על רקע לבן
2. יותר ראליסטי ואמיתי (לא נעים לי לשלוח משהו לחיידר חסידי חזק תמונה של ילד "בובה"...)
מה הפורמפט אני יכול לנסות ליצורעוד יותר אמיתי אין לי כל כך אפשרות לעשות
את הרקע אפשר להסיר אם את רוצה
בשביל אמיתי באמת צריך לקרוא יוצרי נייטקפה (אין לי כרגע)
אני לא מוסרת פרומפטים של ילדים, התמונה הזו על בסיס פרומפט שבניתי אחרי זמן רבמה הפורמפט אני יכול לנסות ליצור
אז באו תראו כמה זיסקייטערב טוב, למוכשרות שבינינו
עבור מסיבת אותיות של בני המתוק
אשמח לתמונה של ילד חסידי מתוק וחינני יושב ולומד א' ב (אולי עם הרבה )
מתוך לוח / ספר המסורת / או כל רעיון אחר
ה' ישלם שכרכם !
עוד אחד שיצא מוצלח במיוחדערב טוב, למוכשרות שבינינו
עבור מסיבת אותיות של בני המתוק
אשמח לתמונה של ילד חסידי מתוק וחינני יושב ולומד א' ב (אולי עם הרבה )
מתוך לוח / ספר המסורת / או כל רעיון אחר
ה' ישלם שכרכם !
לכל היוצרים אשמח עם מישהו יכול לייצר לי תמונה של גבאי מוכר עליות ליד הבימה שקוראים בו תודה רבה דחוף מאוד תודה
רמה גבוהה מאוד!
מחכה אם מישהו יוכל לעשות לי את מה שביקשתי זה מאוד דחוף לי!!!
צפה בקובץ המצורף 1862995
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים