לא ניתן לעלות תמונות של נשים , מקווה שעוזראני צריכה בדחיפות לשיעור שהבת שלי מוסרת מחרתיים ציורים של זכר לחורבן בדף אחד
החתן שובר את הכוס
להשאיר אמה על אמה
לא לנגן בתזמורת(מנהג ירושליים)
אישה לא מתקשטת בכל תכשיטיה
מקפיצה שובאשמח לקבל לוגו ליום הולדת 60
משהו עם בלונים גווני זהב בורדו או זהב ורוד
תודה רבה!!!
לא ניתן לעלות תמונות של נשים....אשמח לקבל 2 תמונות מצוירות
אחת אמא אם מטפחת עם שפורפרת טלפון וחוט כמו של פעם.
ושניה תינוק שזוחל על 6 עם מוצץ בפה ושרואים את הפנים שלו קדימה.
אף אחת לא יכולה לעזור לי?אשמח מאוד ללוגו עם הספרה 7 וכיתוב-כל השביעין חביבין סגנון יוקרתי
עדיף רקע שקוף
@מזל יהודי תודה ענקית!!!לא ניתן לעלות תמונות של נשים , מקווה שעוזר
מעלה אחד יותר איכותי , אני לא יודעת לשנות את זה לA4@מזל יהודי תודה ענקית!!!
נראה לך שתוכלי לעשות את זה בa4 שיהיה ניתן להדפיס ואם תוכלי לכתוב למעלה
זכר לחורבן
הופק בנייט קפה - לא יודעת איך מסירים רקע שם ולכן העלתי לתוכנה אחרת שמשאירה לוגו...לכל היוצרים המוכשרים
אשמח מאד לתמונה של יהודי חסידי מבוגר עומד מולי ושם אצבע על הפה ומורה על שקט, עדיף ללא רקע
תודה גדולה!!
תודה רבההופק בנייט קפה - לא יודעת איך מסירים רקע שם ולכן העלתי לתוכנה אחרת שמשאירה לוגו...
צפה בקובץ המצורף 1864233
צפה בקובץ המצורף 1864236
תודה רבה
חסום לי, אין לי מושג למה
יש אפשרות להעלות בזיפ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים