רואים אבל יש להם ידיים ורגליים לא?אני רואה שלא רואים את התמונה שצירפתי אראה שוב:
סגנון כזה
גדול עלי עכשיו , מישהו אחר אולי יכול לעזור לך..כן. אני רוצה שהתחפושת תיהיה סוג ווסט שלם.
תמונה של שלושת הילדים יחד בתמונה לפי סדר הקוביות כוול כובע עם הסמך
את ככ מיוחדת שאת מנסה בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!
שלחתי לך כמה בזיפ,כן. אני רוצה שהתחפושת תיהיה סוג ווסט שלם.
תמונה של שלושת הילדים יחד בתמונה לפי סדר הקוביות כוול כובע עם הסמך
את ככ מיוחדת שאת מנסה בשבילי!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא חמוד ממש. תודה רבה רבה. איזו יצירה יפה. רק שהוא נראה קצת נבוך על הבמה מאימת הקהל ומפחד לשיר
אפשר גם שמשוחח עם חבר? ומתפלל עם סידור פתוח?
תזכי למצוות ושד' ישלח ברכה והצלחה בכל מעשייך.
לא, זה מעצבן שזה לבית ספר,זו יצירה שלך? אשמח לדעת. כי אוחזים ב419 דפים ואין לי מושג באיזה עמוד לחפש, ומי היוצר/ת המוכשר/ת כ"כ.
מלבד זאת ,שישלמו כל אלו שנעזרים ממפעל החסד של פרוג "איש לרעהו" בעצות רפואיות, טכניות, בניה,מידע כללי ועוד ועוד ועוד .
@שותפה_# יקרה,נתתי רשימה של רגשות, ולפי זה ניקית יקרה יצרה לי תמונות.
לא מוצאת את הציטוט ההוא
אולם, אשמח עכשיו לתמונות עם רגשות נוספים:
עייפה, מתגעגעת, מאוכזבת, משועממת, מבולבלת
מצ"ב את התמונות הקודמות, שיהיה בסגנון דומה.
אני גם אשמח לתמונות של בנים...בהקשר לזו שביקשה אייקונים של רגשות- אשמח גם לקבל רק של בנים.
זה יעזור לי ולילדי כיתתי מאד מאד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים