שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
נשמל לקבל לוגו של מוכרת פופקורן בצבעים אדום צהוב לבן שרשום פופקורן- פה קורן פלוס חיוך
אין כיתוב בעברית בבינה אלא את יכולה להוסיף בקנבה
(עשיתי דוגמא)
טקסט הפסקה שלך.png

1737447793740.png

1737447801757.png

1737447810475.png

2d3ce335021e4588884c6b5dfb357e1e.jpg
1737447818468.png

אם אפשר תמונת המחשה של חמור נושא ספרים
תמונה של חמור עם ערימה של ספרים עם כריכה בצבע שחור על גביו צועד על שביל של חול ומסביבו צומח דשא יפה.

אני צריך תמונה של גבר במראה חסידי, גבוה מאוד שעומד ליד שולחן בבית כנסת, מסתכל דרך משקפת לכיון הסידור שנמצא על השולחן
תודה רבה

תודה נשמח לתחפושת עם כתוב פופרון פה קורן עם ציור של חיוך בצבעים אדום צהוב
תודה זה די דחוף

מחפשת מישהי שתכין לי כמה דמויות בתשלום ,
בתודה

מי כעמך ישראל!
מרגש לראות את האשכול המדהים!!

אשמח מאד לקבל תמונת נוף בפורמט מלבני (פרופורציה של A4)
ובה רואים נוף מרישם של פרדסים עם עצי פרי וגינות ירק, שדות חיטה, יקב וכרם, אגם מים, ובצורה טבעית שישתלב גם ממתקים כמו מרשמלו ושוקלדים וסוכריות.

מיועד לרקע למבצע ברכות.
ד' ישלם שכרם!!
מקפיצה שוב.
תודה רבה מראש.

אשמח מאד לעזרה מהמוכשרים פה
לרקע/ מסגרת של פרחים בגוונים של ורוד עתיק וזהב
ורקע תכלת

אני מחפשת לעשות רצף תמונות לכיתה חסידית מאד.
תמונה 1: ילד א מחזיק משחק ביד בצורה חזקה והילד שמולו - ילד ב מבקש את המשחק.
תמונה 2: ילד ב עומד עצוב עם בועת מחשבה
תמונה 3: ילד ב' מתחיל להרביץ לילד א
תמונה 4: ילד א עומד עצוב עם בועת מחשבה
התמונות צריכות להיות מאד מאד חסידיות ועדינות!!!
תודה לכן מראש!!!!1

אני מספר בחורים בישיבה, אשמח אם משהו יוכל להכין לי בלאנק,
- תמונה עם אלמנטים של תספורת או אפי' בחור חרדי שמספר את חבר שלו,
עם מקום ריק באמצע התמונה שיהא מקום לכתוב בפנים.
תודה מראש !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה