שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני מספר בחורים בישיבה, אשמח אם משהו יוכל להכין לי בלאנק,
- תמונה עם אלמנטים של תספורת או אפי' בחור חרדי שמספר את חבר שלו,
עם מקום ריק באמצע התמונה שיהא מקום לכתוב בפנים.
תודה מראש !!!!
1737478144493.png

אני מספר בחורים בישיבה, אשמח אם משהו יוכל להכין לי בלאנק,
- תמונה עם אלמנטים של תספורת או אפי' בחור חרדי שמספר את חבר שלו,
עם מקום ריק באמצע התמונה שיהא מקום לכתוב בפנים.
תודה מראש !!!!
image.png
image (1).png
image (2).png
image (3).png

אפשר אולי דף צביעה ( קישוט למחברת תפילה ) שבנקודת המגוז הנקודה המרוחקת ציור יפה של בית המקדש שמעליו שמיים. ולמטה סידור פתוח שבמקום טקסט מופיעים המילים "וְהִתְפַּלְﬞל֣וּ אֶל־יְהֹוָ֗ה דֶּ֤רֶךְ הָעִיר֙ אֲשֶׁ֣ר בָּחַ֣רְתָּ בָּ֔הּ וְהַבַּ֖יִת אֲשֶׁר־בָּנִ֥תִי לִשְׁמֶֽךָ" הרעיון כאילו התפילות עולות לשמיים דרך בית המקדש
מקפיץ שוב. אפשר בבקשה. תודה מראש.

שלום,
לצורך כתיבת ברכה לילד בן 5 שחוגג מסיבת התחלת לימוד החומש- אשמח לדף רקע לברכה-
העיצוב-
הרבה מקום לכתיבת הברכה, עם אלמנטים ריאליסטיים עם תמונה של ילד ליטאי לומד מתוך ספר המונח על סטנדר, ומאחוריו ארון ספרים יהודי (ואם הכיתוב יהיה משובש אז ללא כיתוב כלל על הספרים.
תודה מראש לכל המסייעים.

אשמח אם תוכלו לעשות לי גם לוגו למספרה,
עם מקום לכתוב בלוגו.
תודה רבה רבה רבה !!!

שלום,
לצורך כתיבת ברכה לילד בן 5 שחוגג מסיבת התחלת לימוד החומש- אשמח לדף רקע לברכה-
העיצוב-
הרבה מקום לכתיבת הברכה, עם אלמנטים ריאליסטיים עם תמונה של ילד ליטאי לומד מתוך ספר המונח על סטנדר, ומאחוריו ארון ספרים יהודי (ואם הכיתוב יהיה משובש אז ללא כיתוב כלל על הספרים.
תודה מראש לכל המסייעים.
4XyN6ucliiAj1krCQTeD--1--rkfkt.jpg
4XyN6ucliiAj1krCQTeD--4--mm77q.jpg
82wnSib7zD3RcIXZzAej--1--dzz26.jpg
AtiTx6Qc9gQJTGgIKhM8--3--91wbh.jpg
WUc6zio5qiunrmnUr2nC--1--7nkpe.jpg
WUc6zio5qiunrmnUr2nC--2--x9md5.jpg

נערך לאחרונה ב:
אפשר לקבל רקע יפה עבור ברכה לגננות- מביאה להם סינר למטבח ומעמידים לסכום
תודה.

אני צריכה כמה תמונות פשוטות, כלומר, אין לי צורך ביותר מידי תיאורים
בגדול מה שיוצא יהיה לי טוב בעז"ה
אשמח לעזרתכם!

ילד נזוף

איש פורש ידיים לשמים

מישהו רובץ על ספה

מישהו תמים שואל מה נשמע

איש שמח מאוד באופן קיצוני. ושמש

ברווז מחפש את הנעליים

כוס עם שיניים - תותבות

איש מזמין מישהו לחתונה

תרנגולת מחזיקה ביצה

חתול עם כובע ועניבה

נתח בשר נוטף עסיס

איש שמן יושב על ארוחה דשנה

מישהו מלביש מכנס על הראש מציץ מהרוכסן

תרנגולת אחוזה בידי השוחט צווחת בפחד נוצות מתעופפים

שור רובץ ליד אגם עם פרצוף מסרב לשתות

שור מוציא (חורץ) לשון בהתרסה

מישהו עני מרוד עטוי סחבות מרוקן את כיסיו למצוא איזה מטבע

ראש מתפוצץ מרוב רעיונות

חנווני נואש

ילד בורח לגינה

חתול שר בקול ברמקול

טלפון נטרק ורועד

עשרה ילדים על הספה ליד אמא במטפחת עושה ספונגה

מאוד יעזור לנו בהקדם תמונה כזו:
בחלק העליון של התמונה כמו הד קול שיוצא משמים בהירים (לא תווים של שיר, אלא קול, אולי כמו פסים כאלה...), וברקע נוף מרהיב, ואוזן גדולה במרכז התמונה (שמקשיבה לקול שיוצא משמים).
תודה רבה!

מאוד יעזור לנו בהקדם תמונה כזו:
בחלק העליון של התמונה כמו הד קול שיוצא משמים בהירים (לא תווים של שיר, אלא קול, אולי כמו פסים כאלה...), וברקע נוף מרהיב, ואוזן גדולה במרכז התמונה (שמקשיבה לקול שיוצא משמים).
תודה רבה!
1737491212872.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה