אנקור שחור
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #8,661
שור רובץ ליד אגם עם פרצוף מסרב לשתות
שור רובץ ליד אגם עם פרצוף מסרב לשתות
תודה!
נראית אוזן מחושמלת...
מאוד יעזור אם השמים יהיו בהירים
והאוזן יותר למטה, מקשיבה לקול שיוצא מלמעלה...
ואוזן קצת יותר עדינה ובהירה (וגם יותר קטנה)...
זה מה שהצלחתי ליצור אני יתן כאן גם את ההנחיה שמי שרוצה יוכל לקחת אותה ולנסות לשפר אותה וליצור סביבון מרובע (זה היה די מסובך להגיע להנחיה הזאת כדי שהוא יבין בדיוק מה אני רוצה)אני אשמח לתמונה של סביבון כזה (שהמקל הוא גם...)אבל בסגנון ריאליסטי ולא וקטורי
ממש תודה!
תודה רבה
שלום
אשמח לקבל ציור של פטריה חמודה מחייכת סגנון ציורי בצבעים עזים סגנון וקטורי מינימלסטי.
תודה
מקפיצה שוב תודה רבה.אפשר לקבל רקע יפה עבור ברכה לגננות- מביאה להם סינר למטבח ומעמידים לסכום
תודה.
בבקשה דחוף - בשביל ארגון חסד:האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
מקפייץ----------בבקשה דחוף - בשביל ארגון חסד:
תמונה שרואים 2 אנשים (מתנדבים)
דוחפים (פותחים)שער של גבול אמיתי, עם גדר תיל וכל זה...דוגמה לבנון
ומהצד השני, משפחה משוועת לעזרה.
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים