שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
שור רובץ ליד אגם עם פרצוף מסרב לשתות
W15gNleB5mNNsNtlP9jp--0--5wp72.jpg

אני אשמח לתמונה של סביבון כזה (שהמקל הוא גם...)אבל בסגנון ריאליסטי ולא וקטורי
ממש תודה!

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-01-22 021946.png
    צילום מסך 2025-01-22 021946.png
    KB 74.1 · צפיות: 17
אני אשמח לתמונה של סביבון כזה (שהמקל הוא גם...)אבל בסגנון ריאליסטי ולא וקטורי
ממש תודה!
זה מה שהצלחתי ליצור אני יתן כאן גם את ההנחיה שמי שרוצה יוכל לקחת אותה ולנסות לשפר אותה וליצור סביבון מרובע (זה היה די מסובך להגיע להנחיה הזאת כדי שהוא יבין בדיוק מה אני רוצה)
1737536156306.png

"Create a realistic image of a three-dimensional spinning top (dreidel) made of polished wood with a natural shine or brushed metal. The spinning top features a simple geometric design with slightly rounded edges. On top of the spinning top, there is a thin pole holding two wooden signs with a slightly weathered appearance. The signs have the words 'Jerusalem' and 'Bnei Brak' engraved or painted in a clear, bold handwritten style. The scene is illuminated with warm lighting that highlights the details, set against a slightly dark background to make the spinning top and signs stand out. Add lighting and shadow effects to enhance the depth and realism of the image."

שלום וברכה
יש פה מישהו שיכול לייצר סמל ל"שבת התאחדות" משפחתי?
שאני אשלח את הטקסט?

אשמח לקבל תמונה חשוכה של בחורה יושבת על הרצפה עם ראש על הברכיים ובוכה תודה רבה

שלום
אשמח לקבל ציור של פטריה חמודה מחייכת סגנון ציורי בצבעים עזים סגנון וקטורי מינימלסטי.

שלום אשמח מאוד לקבל תמונה של
בית שנראה באמצע מעבר דירה, ארגזים וחבילות פזורים על הריצפה ואגרטל חרס מנופץ על הריצפה.

שלום וברכה
אני מחפש תמונה חמודה
של ילד חסידי בלי פוני עם פאות מסולולות בסגנון המצורף דופק על דלת סגורה אם אפשר שיהיה כתוב על הדלת מזכירות אבל לא חייב הדבר החושב זה הדלת הסגורה וילד דופק
תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• 1862726-70b49dd9791216d80bd5734418294c70.jpg
    1862726-70b49dd9791216d80bd5734418294c70.jpg
    KB 35.3 · צפיות: 19
אשמח לעזרתכם ביצירת תמונה של ליל שישי בערך 10 בחורים יושבים ולומדים דיון פתוח מסביב לשולחן בסלון ועל השולחן יש אוכל של ליל שישי צונט שתיה סלטים קוגל וכו
ממש תודה

האשכול מיועד לבקשת יצירת תמונות בAI (לא סתם שיתופים)
לי יש מנוי לכמות מוגבלת של תמונות במודל DALL-E 3 כך שאוכל לעזור בזה (לא ידוע לי על מודל דאלי 3 בחינם)
בבקשה דחוף - בשביל ארגון חסד:
תמונה שרואים 2 אנשים (מתנדבים)
דוחפים (פותחים)שער של גבול אמיתי, עם גדר תיל וכל זה...דוגמה לבנון
ומהצד השני, משפחה משוועת לעזרה.
תודה רבה!

אני רוצה ליצור תמונה עם רקע כחול יוקרתי ומסגרת זהב ו59 עיגולים מסודרים בגריד של 8*7.5 כגודמת התמונה הזאת רק שיהיה 59 עיגולים בינתיים לא הצלחתי תוכלו לעזור לי בזה? תודה רבה!!!
Default_Create_a_120x150_cm_digital_poster_in_JPG_format_for_a_3_966b4e26-a2ae-4ca8-b777-8da00...jpg

בבקשה דחוף - בשביל ארגון חסד:
תמונה שרואים 2 אנשים (מתנדבים)
דוחפים (פותחים)שער של גבול אמיתי, עם גדר תיל וכל זה...דוגמה לבנון
ומהצד השני, משפחה משוועת לעזרה.
תודה רבה!
מקפייץ----------

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה