שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי

חיפות לקבל תמונה שמתאימה לטקסט הבא:
..בשבעת ימי המשתה יש נהרות של מעלה של ששון ושמחה ונהרי שמחה ונהרי ששון משתפכין ויוצאין מלפני כסא הכבוד....
יישר כח גדול, אם יש עוד כיון- אשמח מאד! (עבור חתן וכלה)

יישר כח גדול, אם יש עוד כיון- אשמח מאד! (עבור חתן וכלה)
את המכשפה שבאוויר תורידי בעריכה
A serene divine scene depicting seven days of feasting, with celestial rivers of joy and gladness flowing from a radiant golden throne. The setting is minimalistic, featuring glowing candles and subtle festive elements like a simple table with heavenly food. The rivers flow gently through a luminous, peaceful, ethereal landscape, symbolizing sacred joy and harmony.
A serene divine scene depicting seven days of feasting, with celestial rivers of joy and gladness flowing from a radiant golden throne. The setting is minimalistic, featuring glowing candles and subtle festive elements like a simple table with heavenly food. The rivers flow gently through a luminous, peaceful, ethereal landscape, with no floating objects or distractions, symbolizing sacred joy and harmony.

לכל היוצרים היקרים אני צריך בבקשה 2 תמונות,
1. תמונה שמחולקת באמצע צד אחד ארוחה בשרית עשירה, צד שני ארוחה חלבית עשירה, ובכל צד שיהיה כף מזהב גדולה, אני צריך את זה על רקע כהה, אשמח לקבל את זה בכמה ויברציות.
2. תמונה של תנור תעשייתי גדול שיראה כאילו הוא הולך והוא מחזיק ביד מגש/ים של פיצה, או במקום זה תנור גדול וע"י התנור שולחן עבודה שעליו יש מגשי פיצות ופשטידות חלביות, ובכל התמונות שיהיה כף זהב גדולה.
אני צריך את זה די דחוף.
תודה מראש!
מצורף תמונה של הסגנון תנור שאני צריך.

קבצים מצורפים

• b92bcd8af5024be3c3adfa13d6a40a6c-570x570.jpg
    b92bcd8af5024be3c3adfa13d6a40a6c-570x570.jpg
    KB 32.8 · צפיות: 14
אני ממש צריכה ציור פסיפס בנושא "והיה כעץ שתול על פלגי מים" בגודל : 15ס"מ גובה ו 50ס"מ אורך (ללוח ימי הולדת משפחתי)
תודה!!

מקסים! אני צריכה תמונה מלבנית (15*50).

לכל היוצרים היקרים אני צריך בבקשה 2 תמונות,
1. תמונה שמחולקת באמצע צד אחד ארוחה בשרית עשירה, צד שני ארוחה חלבית עשירה, ובכל צד שיהיה כף מזהב גדולה, אני צריך את זה על רקע כהה, אשמח לקבל את זה בכמה ויברציות.
2. תמונה של תנור תעשייתי גדול שיראה כאילו הוא הולך והוא מחזיק ביד מגש/ים של פיצה, או במקום זה תנור גדול וע"י התנור שולחן עבודה שעליו יש מגשי פיצות ופשטידות חלביות, ובכל התמונות שיהיה כף זהב גדולה.
אני צריך את זה די דחוף.
תודה מראש!
מצורף תמונה של הסגנון תנור שאני צריך.
אפשר עזרה בבקשה?

אני צריכה תמונות לתלמידים שלי שיצטרכו לזהות איזה תכונה רואים....
סוג- וותרנות, רחמנות, יצירתיות, שמירת סוד, מסודר , חוש הומור, חכם, משקיען, חברותי, אופטימי, נדיב, טוב לב, סבלן וכו וכו.... מקובל בחברה, מאיר פנים.

דחוף ממש עד קריטי
מי יכול לעזור ל יליצור ציורים של אפרוח (כמין ציור לספרון ילדים ) לא לתפוצה כמובן משהו לשימוש אישי
1. אפרוח חמוד שתוהה מה לעשות
2. חבורת אפרוחים מתארגנים לחגיגת יום הולדת
3. אפרוח חמוד מחבק את אמא תרנגולת

חסד גדול!

דחוף ממש עד קריטי
מי יכול לעזור ל יליצור ציורים של אפרוח (כמין ציור לספרון ילדים ) לא לתפוצה כמובן משהו לשימוש אישי
1. אפרוח חמוד שתוהה מה לעשות
2. חבורת אפרוחים מתארגנים לחגיגת יום הולדת
3. אפרוח חמוד מחבק את אמא תרנגולת

חסד גדול!
תשלחי לי את התוצאה...
bd21ba9f113145cea6cf976c6f1a419e.jpg
e5100582d33f4e3484b82b0866e450b7.jpg
687b1efa86c2414194a1e55ee6b79732.jpg
4f8dea8bc406447db046e43ae354ec80.jpg
be11fcece6944d8ab32f3c90f50ec84c.jpg

תשלחי לי את התוצאה...
אמאלה נדירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יש אופצייה שיראו במתארגנים ליום הולדת
אפרוח ושתי אפרוחות
עורכים שולחן או מנפחים בלונים?<
ד יברככככם
והאם התרנגולת יכולה לחייך לאפרוח?
או לפחות שיהיה גם תרנגולת לוחשת סוד לאפרוח

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה