שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
צריכה קריקטורה של חילוני מושך בחור ישיבה לצבא/לשכת הגיוס. תודה

שלום וברכה
מחפשת תמונה של ילד עם סידור פתוח ביד
ובנפרד ילדה עם סידור פתוח
משהו ציורי קליל אפשר עם נוף (לא ילדים חסידיים זה לציבור הכללי)
תודה רבה

נכון מאוד, או כל אומן ai אחר שנמצא פה, אפשר את מה שביקשתי לעיל תמורת תשלום?

מזל יהודי@
אפשר את התמונה השניה רק להוסיף לתוך העיגול ברקע את המספר 20?
זה מהמם, מרגש...
{79CEB4F8-D208-4F26-8F1E-37E43E224366}.png.jpg

אשמח ממש אם תוכלי לעזור לי ליצור כמה ביטויים:
קח פטיש ותשבור
שתי דקות אצלך- אדם שאוהב לעזור לכולם והכל אצלו בקלות...
האיש הנכון במקום הנכון
תודה מראש!...

ניסיתי לבקש את זה אשכול למלמדים ומורות ולא הלך אולי מישהו יוכל לעזור לי??

אשמח לדמות ילד חסיד בלי פוני וכו' (אותה שמות בכמה צורות)
1. עומד.
2. ליד הבימה בקריאת התורה.
או בהכנסת ספר תורה וכד' (העניין הוא שלא ילד מחזיק את הספר תורה אלא מישהו מבוגר, ילד ליד ספר תורה מסתכל עליו באיזה צורה שמסתדר.)
3. מצייר\ כותב בדף.
4. מדפיס במדפסת (או עומד ליד)

תזכו למצוות!

לכל היוצרים היקרים אני צריך בבקשה 2 תמונות,
1. תמונה שמחולקת באמצע צד אחד ארוחה בשרית עשירה, צד שני ארוחה חלבית עשירה, ובכל צד שיהיה כף מזהב גדולה, אני צריך את זה על רקע כהה, אשמח לקבל את זה בכמה ויברציות.
2. תמונה של תנור תעשייתי גדול שיראה כאילו הוא הולך והוא מחזיק ביד מגש/ים של פיצה, או במקום זה תנור גדול וע"י התנור שולחן עבודה שעליו יש מגשי פיצות ופשטידות חלביות, ובכל התמונות שיהיה כף זהב גדולה.
אני צריך את זה די דחוף.
תודה מראש!
מצורף תמונה של הסגנון תנור שאני צריך.
אני מקפיץ את זה שוב,
אני צריך את זה לצורך קמפיין בישיבה, זה ממש דחוף וחסד גדול.
תודה מראש!

אם אפשר בחור חסידי יושב וכותב לתוך קלסר מלא דפים וחיוך נסוך על פניו עם הכיתוב 'בן עשרים לכח'. ברקע בחורים לומדים בביהמ"ד.
יש"כ גדול

אמאלה נדירות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יש אופצייה שיראו במתארגנים ליום הולדת
אפרוח ושתי אפרוחות
עורכים שולחן או מנפחים בלונים?<
ד יברככככם
והאם התרנגולת יכולה לחייך לאפרוח?
או לפחות שיהיה גם תרנגולת לוחשת סוד לאפרוח
4f84c9bdd30246cf9e85a5aa98cad315.jpg
ffd16b8cfb9c478f96a7d89f864ee86f.jpg
cc4a28c704e24231a1362949986c0d8b.jpg
0099e231894e43f1985ccf95621b579a.jpg
c09f1b95e7bb499f951f97c2b035d08c.jpg
8d3d4dbee7bc41e19ef551730624f786.jpg

שלום,
עזרה דחופה -
אני זקוקה לכרזת יום הולדת מלבנית
עם הכיתוב HAPPY BIRTHDAY על רקע מספרי 23 בגדלים שונים.
עדיפות לגוונים שחור ובורדו
תודה רבה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה