שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
זה טוב?
freepik__the-style-is-3d-model-with-octane-render-volumetri__73184.png

ועוד אחד
freepik__the-style-is-3d-model-with-octane-render-volumetri__73185.png

בדיוק! תודה רבה
אני מעיזה לשאול איך יצרת אותו [ניסיתי את מזלי בליאונרדו ויצאו לי יצירות הזויות....]
בלאונרדו פוניקס
זה הפורמפט:
A chef wearing white clothing and a traditional chef's hat, standing with hands on his waist. In one hand, he holds a ladle. He has a black mustache, buttons on his uniform, and a friendly, smiling expression. No background, isolated figure."

משהו יכול להכין לי רקע למערכת שעות עבור כיתת בנים [חינוך מיוחד] בגילאי 17- 21,
זה אמור להיות משהו ברמה, הבעיה היא שלא עולה לי רעיון מה אני רוצה בעיצוב רקע, ז"א אני מעוניינת ברקע שעליו אני אעצב את מערכת השעות.
תודה גדולה לכל מי שיעזור לי

משהו יכול להכין לי רקע למערכת שעות עבור כיתת בנים [חינוך מיוחד] בגילאי 17- 21,
זה אמור להיות משהו ברמה, הבעיה היא שלא עולה לי רעיון מה אני רוצה בעיצוב רקע, ז"א אני מעוניינת ברקע שעליו אני אעצב את מערכת השעות.
תודה גדולה לכל מי שיעזור לי
d5eeaa3d72e24815ab57f22aab99ae1d.jpg
9ee3276f03dd47a4af8f43185c767dad.jpg

היי!
אפשר עזרה?!
אני צריכה ילד חיידרי מובהק (ליטאי/ אפשר גם חסידי)
עם יד אחת על הראש בתנועה של בהלה, כאילו אומר "אוי"
תודה רבה!

אודה מאוד אם אפשרי ליצור לי תמונה של מורה - רב ותלמיד עומדים ומשוחחים ליד עץ פרי

מנסה ליצור רקע להזמנה לבר מצווה
עם תפילין

אם אפשר בחורי ישיבת המכלול לומדים וכל הבית מדרש ריק

אם אפשר ילד חסידי בוהה בקיר ריק אפלולי במקצת עם פה פעור ומבט של וואו
בתודה מראש

כפר מלא בעצים ופרחים מזרקות ובתים מסביב ששוהות שם משפחות של נמלים

אשמח להדמיה - זה מעט דחוף לי
של מטבח עם ארונות תחתונות כמו בתמונה
ולהוסיף למעלה ארונות ,מעל הכיור לכיוון הגז לפי הסדר הבא קלפא שחורה רוחב 80 אחריו קלפה שחורה רוחב 60 אחריו ארון מעוצב שחור לבן עם חלונות ויטרינה רוחב 60 .
תודה רבה מראש
IMG_4030.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_4017.JPG
    IMG_4017.JPG
    KB 520.6 · צפיות: 16
שלום,
אשמח לתמונה של הר סיני
ועליו וכביש מפותל עם תחנות
עזרה גדולה!!! תודה רבה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה