שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
בכיף!
הכוונה למשהו כזה יותר?
xZbSGsa8gJPhEe70Sn34--1--hperb.jpg

ayala bimuy
תודה רבה רבה!! (משום מה לא מצליחה לצטט - מישו יודע למה?!)
זה ממש בכיון אבל אני חושבת לבטל את ההגדרה "ציור מים" כן הייתי רוצה שזה יהיה תמונה אמיתית ולא ציור.

שלום וברכה
אשמח אם תוכל לעצב כריכה בשביל עבודה על חודש תשרי(עדיף באנגלית-Tishrei)
שיהיה אפשרי להדפיס אותו על דף גודל A4
תודה רבה!!!!

קבצים מצורפים

• _a989bfb3-c95b-4979-b519-48acfc6b7a2a.jpg
    _a989bfb3-c95b-4979-b519-48acfc6b7a2a.jpg
    KB 190 · צפיות: 23
  • _47b689c7-e276-4011-8483-dd2eccc480c7.jpg
    _47b689c7-e276-4011-8483-dd2eccc480c7.jpg
    KB 213.9 · צפיות: 22
  • _a3559bb7-12cc-496d-bb47-e6407bd33f45.jpg
    _a3559bb7-12cc-496d-bb47-e6407bd33f45.jpg
    KB 243.3 · צפיות: 23
  • _46b07afc-809b-492d-945c-b95552b32907.jpg
    _46b07afc-809b-492d-945c-b95552b32907.jpg
    KB 187.3 · צפיות: 21
  • _fb8934c3-ce22-42dd-adda-9fb787da0725.jpg
    _fb8934c3-ce22-42dd-adda-9fb787da0725.jpg
    KB 184.6 · צפיות: 21
אשמח למסגרת לברכה,
משהו בגווני קרם/ חום בהיר ומעט כתום,
בשילוב של פלחי תפוז מיובשים ומקלות קינמון.
תודה מראש.

בכיף!
הכוונה למשהו כזה יותר?
צפה בקובץ המצורף 1894963
וואו!
התכוונתי לאיור בסגנון מחניים, של רועה יושב על סלע והכבשים נשענים עליו עם רגליהם ורוקדים.
משהו שמתאים ל-'בואו לרקוד לצלילי החליל'.
והדמות של החסיד שיהיה שמרני (בסגנון מחניים כמובן) ולא חדשני...
תודה רבה רבה @כחולת עיניים!!!

אני צריכה תמונה של איש עסקים משקה צמח שמצמיח
אבל במקום מים הוא משקה ב-מטבעות ,ומהצמח צומח שטרות

אם יש מצב בזמן הקרוב זה ממש יעזור לי,כי זה דחוף לי
אין מילים!

וואו!
התכוונתי לאיור בסגנון מחניים, של רועה יושב על סלע והכבשים נשענים עליו עם רגליהם ורוקדים.
ניסתי עוד כמה סגנונות, מקווה שיעזור:)
poce8QQiLwtxKLfTLVl7--1--yavx9.jpg

1739217949136.png

1739217984302.png

בוקר טוב
אני ניסיתי ליצור בלאונרדו תמונה להדפיס על חולצה לתחפושת
מצורף פרומפט אבל אני רוצה שזה יהיה עם פחית XL אמיתי
אשמח לעזרתכם!
"A vibrant and fun T-shirt design for a 2-year-old child inspired by an energy drink can (BLU or XL). The design should be colorful and eye-catching, featuring a playful and cartoonish energy drink can character with a smiling face, lightning bolts, and dynamic energy effects. The can should have a bold metallic blue and silver color scheme (for BLU) or a silver, red, and blue combination (for XL). The text should include the phrases: '100% Energy!' and 'Too small to slow down!' in a fun, bold font. The design should be optimized for printing on a black T-shirt, ensuring high contrast and visibility, with a clean, modern, and energetic style."
הורדה (9).jpg
הורדה (7).jpg
הורדה (6).jpg
הורדה (10).jpg

אני צריכה תמונה של איש עסקים משקה צמח שמצמיח
אבל במקום מים הוא משקה ב-מטבעות ,ומהצמח צומח שטרות

אם יש מצב בזמן הקרוב זה ממש יעזור לי,כי זה דחוף לי
אין מילים!
יש כאן מישהו\מישהי לעזרה?

וואו!

קבצים מצורפים

• DALL·E 2025-02-10 22.15.22 - A watercolor-style painting of an elderly Hasidic shepherd sitti...webp
    489 ביטים · צפיות: 14
קודם כל תודה! ענקית
האם יש מצב לסגנון ריאלי -שיראה אמיתי ולא וקטורי?
ויותר הסגנון של התמונה השניה שהעלת -רק שהמטבעות ישפכו לתוך החול,ושהמשפך יהיה משפך של השקייה כזה מין ...

מחכה ממש במתח לתוצאה
תודה !!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה