שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
קודם כל תודה! ענקית
האם יש מצב לסגנון ריאלי -שיראה אמיתי ולא וקטורי?
ויותר הסגנון של התמונה השניה שהעלת -רק שהמטבעות ישפכו לתוך החול,ושהמשפך יהיה משפך של השקייה כזה מין ...

מחכה ממש במתח לתוצאה
תודה !!!!!
יש מצב?
זה ממש דחוף לי

קודם כל תודה! ענקית
ויותר הסגנון של התמונה השניה שהעלת -רק שהמטבעות ישפכו לתוך החול,ושהמשפך יהיה משפך של השקייה כזה מין ...

מחכה ממש במתח לתוצאה
תודה !!!!!
חח בכיף! ניסתי עכשיו כמה פעמים והוא מתעקש שהמשפך ישקה את הרצפה ולא את האדנית
וכנראה הסתבך לו שם משהו עם ההוראה כי הוא עשה ככ הרבה דברים לא קשורים,
בכל זאת מקווה שאולי התמונות האלו יעזרו לך במשהו..
Bg0TWV21LBLfrir2Aws0--1--uqwu8.jpg
1739219575505.png

width:800

אשמח לתמונה של בחור (ליטאי, מאחורי האוזניים, מגולח), יושב ולומד בשיא השטייגען (עדיף על רקע ארון ספרים) ותמונה נוספת של אותו דמות, כשהוא שמן, יושב ובולס איזה ארוחה + נרגילה.
תודה רבה מאוד
מישהו?
משמרת ערב?
תודה רבה

קודם כל תודה! ענקית

מחכה ממש במתח לתוצאה
תודה !!!!!
1739220687681.png

1739220823065.png

ניסיתי ליצור תמונה ב- AI [CHATGPT] ואני לא מצליחה לדייק את כוונתי,
אשמח לעזרה ליצירת התמונה על הפתגם: "לא משנה כמה לאט אתם הולכים כל עוד אתם לא מפסיקים"
רציתי ליצור תמונה שרואים ארנב עומד על הרגליים, עם הפנים מולינו, ורואים אותו מסתכל דרך מיקרוסקופ ודרכו הוא רואה צב צועד על שעון
הפרומפט שכתבתי ולא יצא לי טוב: צור לי תמונה ריאליסטית עם נגיעות דמוי-פנטזיה שפן חמוד עומד בעמידה יציבה עם הפנים קדימה ומביט דרך טלסקופ ישן, עשוי ברונזה, המוצמד לעינו הימנית. עינו השמאלית עצומה במאמץ מרוכז. על עדשת הטלסקופ, אנו רואים את מה שהשפן רואה: שעון אנלוגי עתיק ויפה, כשהשעה מציינת זמן מאוחר בלילה וצב צועד בנחת על גב השעון, כאילו הזמן לא ממהר ברקע, השמיים זרועים בכוכבים מבריקים, ואור ירח רך מאיר את הנוף הקסום של יער שופע, מה שנותן לתמונה תחושת פנטזיה ורוגע.
מודה מאד לכל מי שיעזור לי

ניסיתי ליצור תמונה ב- AI [CHATGPT] ואני לא מצליחה לדייק את כוונתי,
אשמח לעזרה ליצירת התמונה על הפתגם: "לא משנה כמה לאט אתם הולכים כל עוד אתם לא מפסיקים"
רציתי ליצור תמונה שרואים ארנב עומד על הרגליים, עם הפנים מולינו, ורואים אותו מסתכל דרך מיקרוסקופ ודרכו הוא רואה צב צועד על שעון
הפרומפט שכתבתי ולא יצא לי טוב: צור לי תמונה ריאליסטית עם נגיעות דמוי-פנטזיה שפן חמוד עומד בעמידה יציבה עם הפנים קדימה ומביט דרך טלסקופ ישן, עשוי ברונזה, המוצמד לעינו הימנית. עינו השמאלית עצומה במאמץ מרוכז. על עדשת הטלסקופ, אנו רואים את מה שהשפן רואה: שעון אנלוגי עתיק ויפה, כשהשעה מציינת זמן מאוחר בלילה וצב צועד בנחת על גב השעון, כאילו הזמן לא ממהר ברקע, השמיים זרועים בכוכבים מבריקים, ואור ירח רך מאיר את הנוף הקסום של יער שופע, מה שנותן לתמונה תחושת פנטזיה ורוגע.
מודה מאד לכל מי שיעזור לי
1739226263652.png

אשמח שתייצרו לי תמונה כזאתי אבל במקום ילדה עם מטריה שיהיה עם קבר רחל
(אנחנו ברגנטינה מתכוננים תחילת שנה מקשטים את הגנים. חשוון וזה תחילת הקיץ. )
1739238805851.jpeg

אם אפשר להחליף ילדה בכותל? אלינו זה שיא הקיץ
1739238978726.jpeg

אם אפשר להחליף לילדה עם רקע באבני ירושלים? תזכו למצוות!
1739239122765.jpeg

צריכה רקע יפה ועדין לברכה להורי הגן
הרעיון הוא שההורים משקים ומטפחים ונותנים את הכח לגדול ולפרוח
מצרפת עציץ ראש דשא קטן בצבע צהוב מאויר בסמיילי.
תודה רבה

אשמח למסגרת יוקרתית לברכה סגנון חסידי עם סלסלאות פירות על עמודים. בצבעי בורדו עם מיקום לברכה ארוכה באמצע. תודה.

אשמח ללוגו מרובע לתחפושת מנגנת עם תווי נגינה בצדדים ומפתח סול ובאמצע ריבוע לבן לכתיבת מלל
התווים שחור ולבן וגווני אדום ברקע
תודה רבה!

אשמח לרקע של ברכה של אתרוגים!
תודה רבה!

הי , אשמח לרקע ירוק מעוטר עם מקום לכיתוב רב. בדף מסגרת מעוטרת בה רואים את מצב העץ בארבע עונות השנה. תודה רבה על העזרה המועילה, אם אפשר כמה דוגמאות שונות .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה