שיתוף חופשי יצירת תמונות בבינה מלאכותית על פי בקשה - כאן!

יצירות לשימוש חופשי
אני אשמח אם מישהו יוכל ליצור לי תמונה של כיתה עם ילדים גויים באמריקה של המאה ה18, האווירה של פעם ושיראה אמיתי (עד כמה שאפשר 🥴)
תודה רבה!!!

אשמח מאד אם תעשו לי לוגו שכתוב שם ARIEL & MICHALI משהו שקשור לחתונה צבעוני ויפה תודה רבה רבה!
1.jpg

קשור לפה??
רוצה עטיפה לשוקולד שכתוב א פריילעכן פורים!

אבל משהו ברמה
תודה
מחכה לכמה....

אני ישמח אם משהו יעשה לי מודעה שאומרת: בי"ז אדר זה קורה! אריאל ומיכלי מתחתנים! באולמי אפריון בקרית גת משהו מושך כמו שרק אתם יודעים!!! תודה ענקייייייייית!!!

אני צריך תמונה של ילד ליטאי שם אצבע על השפתיים בשביל מבצע שמירת הלשון

אשמח ממש לכמה תמונות על רקע לבן אותו סגנון עדיף תלת מימד לא ריאליסטי:
ליצן עומד על הידיים
ליצן יושב על גג בית
ליצן עם אוזניות
ליצן מסתכל במחשב
ליצן עם נגן
ליצן מדבר בטלפון

תודה גדולה למי שיכול לעזור

אשמח ממש לכמה תמונות על רקע לבן אותו סגנון עדיף תלת מימד לא ריאליסטי:
ליצן עומד על הידיים
ליצן יושב על גג בית
ליצן עם אוזניות
ליצן מסתכל במחשב
ליצן עם נגן
ליצן מדבר בטלפון

תודה גדולה למי שיכול לעזור
d90b1101117b419f923a25b82d720231.jpg
d58b3c1cf18640798703e92e798cfca9.jpg
4463bfe2ef7846c68721985f0e4d98f4.jpg
d613222aaf53480ca5f074b4844dba02.jpg
f9adf418e914425a926fbad7e7ea9c30.jpg
700575c16b23442a92a0a5acb57ab85b.jpg

אני צריך תמונות של ילדה חרדית בגיל 8 או 10
בכמה סצנות אלו:
יושבת על המיטה ערה
מסדרת מיטה
לבושה בתלבושת
מצחצחת שיניים
מסתרקת
לוקחת את הקטנים לגן
מכינה סנדוויץ
שותה כוס שתיה חמה עם עוגיות
יושבת בכיתה

תודה רבה, זה מאוד מאוד יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה