- הוסף לסימניות
- #9,101
לא שמתי לב זה היה נראה לי תיקתודה אבל אם תשימו לב שבתמונה הראשונה הילד מחזיק ביד דלת של רכב!?!
לא שמתי לב זה היה נראה לי תיקתודה אבל אם תשימו לב שבתמונה הראשונה הילד מחזיק ביד דלת של רכב!?!
אשמח מאד אם תעשו לי לוגו שכתוב שם ARIEL & MICHALI משהו שקשור לחתונה צבעוני ויפה תודה רבה רבה!
תמונה של חתן וכלה
תודה ממש יפה אבל אם אפשר בבקשה משהו שיהיה ממש ברור תודה רבה רבה ברה!
אף אחד?קשור לפה??
רוצה עטיפה לשוקולד שכתוב א פריילעכן פורים!
אבל משהו ברמה
תודה
מחכה לכמה....
תודה ממש יפה אבל אם אפשר בבקשה משהו שיהיה ממש ברור תודה רבה רבה ברה!
קצת בעייתי כיון שהבינה לא מבינה עבריתאף אחד?
ניתן ליצור בלי טקסט ולהוסיף טקסט לבד בתוכנות גרפיקה.קצת בעייתי כיון שהבינה לא מבינה עברית
ליצור עטיפה לשוקולד זה הכי פשוט בעולם אבל ליצור טקסט זה הדבר המסובך אבל אין בעיה אני יעשה את זה בלי הטקסטניתן ליצור בלי טקסט ולהוסיף טקסט לבד בתוכנות גרפיקה.
וואו וואו וואו איזה אליפות ממממש תודה ווווואו!!!!!!!!!!!!!!!!
אשמח ממש לכמה תמונות על רקע לבן אותו סגנון עדיף תלת מימד לא ריאליסטי:
ליצן עומד על הידיים
ליצן יושב על גג בית
ליצן עם אוזניות
ליצן מסתכל במחשב
ליצן עם נגן
ליצן מדבר בטלפון
תודה גדולה למי שיכול לעזור
אויש אולי לא הברתי את עצמי טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים